GSCimbom
Ersun Yanal Fenerbahçe'de
Keramettin TANRIVERDİ

Ersun Yanal Fenerbahçe'de Sayfa 3

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
211
Okunma
10,5K
Sayfa
3/11
Ulan bir tutturmuşlar nisanda şampiyonluk. 74 puanla ligi bitirdin lan neyin havasını yapıyorsun? Daha geçen sene biz 75 ondan önceki sene bjk 77 ile bitirdi. Gs ve bjknin leş olduğu sezonda nisanda şampiyon olamazsan utan asıl. Bir de büyük başarı gibi anlatıyorlar ya deli oluyorum

Başarılı olur olmaz bilemem de Ali Koç da ne dansöz çıktı böyle yahu.

En son Trabzon'da olduğu gibi olur herhalde durumu diye tahmin ediyorum. Hazır bir takıma gelmiyor bu sefer ilk fener macerasından olduğu gibi.

Başarılı olur olmaz bilemem de Ali Koç da ne dansöz çıktı böyle yahu.

En son Trabzon'da olduğu gibi olur herhalde durumu diye tahmin ediyorum. Hazır bir takıma gelmiyor bu sefer ilk fener macerasından olduğu gibi.
Yav bu ali koç , koç ailesinin en beceriksizi. Ortalıkta gözükmesin diye işte verdiler fb başkanlığına. O da öyle takılıyor kafasına göre

Düz mantık olarak bakılırsa evet.

O zaman düz mantıkla bakmaya devam edelim. Tudor'un kadrosu daha geniş ve "sağlıklı" idi. Terim ise hem forvetsiz oynuyor hem de sakatlıklarla boğuşuyor; üstüne (kendi suçu tabi) cezalarla uğraşıyor. Ekstradan şampiyonlar ligi mücadelesini de eklersek Terim ile Tudor'u kıyaslamayalım derim ben.

Taraftarın getirdiği Tudor ne kadar iş yaptıysa, taraftarın getirdiği Ersun Yanal da o kadar iş yapacaktır.

İyi forumlar.
igor_tudor_galatasaray_in_su_anki_tablosu_bu_h17657_2905a.jpg

O zaman düz mantıkla bakmaya devam edelim. Tudor'un kadrosu daha geniş ve "sağlıklı" idi. Terim ise hem forvetsiz oynuyor hem de sakatlıklarla boğuşuyor; üstüne (kendi suçu tabi) cezalarla uğraşıyor. Ekstradan şampiyonlar ligi mücadelesini de eklersek Terim ile Tudor'u kıyaslamayalım derim ben.
Ben kıyaslama yapmadım ama sen düz mantık olduğundan demek istediğimi başka yöne çekip, haksız olduğun noktayı kapatmaya çalıştın, klasik hep yaptığın şey.

Ha ayrıca kimse forveti yokken Akbaba'ya 4 m euro verin demedi ne Terim'e ne yönetime, onun yerine forvet alsalardı ya da Gomis'i satmasalardı.

Bu kadar sakat, cezalı olmasında Terimin hiç suçu yok diyorsan senin görüşün der saygı duymam.

Ulan Ali Koç adamı getirmemek için her şeyi yaptın, planlarımda yok dedin şimdi yok aidiyet, yok yuvana hoşgeldin.

Koç kadar Ersun da omurgasız esasında. Ali Koç tarafından istenmediğini bile bile gitti.

son olarak fener küme düşmesin diye uefaya paralar saçan ali koçun baskanlıgının ilk senesinde kümeye oynayan fenerin,2001'de ankaragücü basındayken Galatasaray maçı öncesi teşvik primi aldıgını kabul eden,şikeyi kabul eden ersunu getirmesi ve sonunda küme düşmesi muazzam olur.

Ben kıyaslama yapmadım ama sen düz mantık olduğundan demek istediğimi başka yöne çekip, haksız olduğun noktayı kapatmaya çalıştın, klasik hep yaptığın şey.

Ha ayrıca kimse forveti yokken Akbaba'ya 4 m euro verin demedi ne Terim'e ne yönetime, onun yerine forvet alsalardı ya da Gomis'i satmasalardı.

Bu kadar sakat, cezalı olmasında Terimin hiç suçu yok diyorsan senin görüşün der saygı duymam.

Valla bana göre Terim'in tek suçu "inan etmesi". İki forvet alacağız diyen yöneticilerine inanması dışında kadronun bu hale gelmesinde pek suçu olduğunu kabul etmiyorum.

(Fenerbahçe maçında olanları tenzih ediyorum. Yediği ceza bambaşka. O ayrı. Hiç değişmemiş ona üzüldüm)

Valla bana göre Terim'in tek suçu "inan etmesi". İki forvet alacağız diyen yöneticilerine inanması dışında kadronun bu hale gelmesinde pek suçu olduğunu kabul etmiyorum.

(Fenerbahçe maçında olanları tenzih ediyorum. Yediği ceza bambaşka. O ayrı. Hiç değişmemiş ona üzüldüm)
Elzem olan mevki forvetse önce o alınmalıydı. Takımda 3 sağ kanat adamı varken sağ kanat oynasın diye Emre alındı, sene sonu beleşe alırdık zaten faydalanamadık da. Neyse.

bu arada tudora az bile yaptık,onun takımı bu takım ve lakayıt hepsi,kısa dönemli oyuncular.kurdugu kadroyu seveyim

İlk döneminde başarılıydı.

Ana bazen doğru zaman doğru kadro olmuyor.

Umuyorum ki bu da öyle bir birliktelik olur.

Çıkış arıyorlar. Koç dediler geldi, Ersun dediler geldi. Bu da başarısız olursa Fener taraftarının senaryosu çökmüş olacak.

Adamlarin bu sezon icin bir beklentisi oldugunu düsünmüyorum.
En fazla Avrupa ligi siralamasini kovalarlar.
Esas ümitlerini gelecek sezon icin sakladiklarini düsünüyorum.

Geri
Üst Alt