GSCimbom
Ersun Yanal Fenerbahçe'de
Keramettin TANRIVERDİ

Ersun Yanal Fenerbahçe'de Sayfa 5

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
211
Okunma
10,5K
Sayfa
5/11
Kalan 19 maç var bu maçlarda 10 galibiyet ve fazlasını alırsa başarılı derim ve önümüzde ki sene için şampiyon yapma şansı olabilir.Bunun altında bir performans yeterli olmaz.

Ersunda giderse kime sarilacaklar merak ediyorum Ersun Trabzon döneminde tam yetki verildiği halde mahvetti fenerde bu kadroyla işi dahada zor ilk geldiği yıl yok ortada

şununda balonu patlasın kabak tadı verdi artık haziranda romantik romantik dünya şampiyonu oldular ali koçla şimdi de ligde kalsınlar asıl romantiklik sırada ki kim ? sadettin saran 1.05 bence he not düşmekte lazım bizim kitle de bu romantiklere özenir oldu oynanan futbolu görmeyip puan kayıplarını rezil futbolu hakemlere federasyonlara %100 bağlayarak

Bursa (D)
Başakşehir (D)
Beşiktaş (D)
Antalya (D)
Kasımpaşa (D)
Trabzon
Galatasaray

Normalde şu maçlarda toplam 3 puanı bir arada görmemeleri gerekiyor kadro ve oyuna bakarsak.

Ama tabi futbol böyle mantıkla bakılamayacak bir oyun. Buradan en yüksek puanı alıp diğer 12 maçta da batırabilirler.

Şu balon işini de anlamıyorum Yanal balon, Avcı balon vs. Balon olmayan kim beyler? Bu adam Denizlide başarılı olmuş, Gençlerbirliği'nde başarılı olmuş, Manisa da fena değil, Fenerbahçe'de başarılı olmuş. Şu anda futbolda en başarılı 3 hoca da analarının karnından şampiyon doğmadı.

Yani balon kavramını ben mi bilmiyorum diye şüphe ediyorum. Ersun şu anda tekrar başarılı olur mu bilmem ama geçmişi kötü değil. Üstelik ligi de biliyor :asd:

Şu balon işini de anlamıyorum Yanal balon, Avcı balon vs. Balon olmayan kim beyler? Bu adam Denizlide başarılı olmuş, Gençlerbirliği'nde başarılı olmuş, Manisa da fena değil, Fenerbahçe'de başarılı olmuş. Şu anda futbolda en başarılı 3 hoca da analarının karnından şampiyon doğmadı.

Yani balon kavramını ben mi bilmiyorum diye şüphe ediyorum. Ersun şu anda tekrar başarılı olur mu bilmem ama geçmişi kötü değil. Üstelik ligi de biliyor :asd:
En son Trabzonda napmis?

Geri
Üst Alt