GSCimbom
Ersun Yanal Fenerbahçe'de
Keramettin TANRIVERDİ

Ersun Yanal Fenerbahçe'de Sayfa 6

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
211
Okunma
10,5K
Sayfa
6/11
Şu balon işini de anlamıyorum Yanal balon, Avcı balon vs. Balon olmayan kim beyler? Bu adam Denizlide başarılı olmuş, Gençlerbirliği'nde başarılı olmuş, Manisa da fena değil, Fenerbahçe'de başarılı olmuş. Şu anda futbolda en başarılı 3 hoca da analarının karnından şampiyon doğmadı.

Yani balon kavramını ben mi bilmiyorum diye şüphe ediyorum. Ersun şu anda tekrar başarılı olur mu bilmem ama geçmişi kötü değil. Üstelik ligi de biliyor :asd:
Fenerde başarılı olmadı ama diğer takimlar için katılıyorum
Fenerde o sezon elinde hazır ve iyi bir kadro buldu winner adamları vardı ona rağmen zorlandılar o sezon hiç rakip yoktu karşılarında bunu unutmayın en az 1 rakip olsa nolurdu acaba

Şu balon işini de anlamıyorum Yanal balon, Avcı balon vs. Balon olmayan kim beyler? Bu adam Denizlide başarılı olmuş, Gençlerbirliği'nde başarılı olmuş, Manisa da fena değil, Fenerbahçe'de başarılı olmuş. Şu anda futbolda en başarılı 3 hoca da analarının karnından şampiyon doğmadı.

Yani balon kavramını ben mi bilmiyorum diye şüphe ediyorum. Ersun şu anda tekrar başarılı olur mu bilmem ama geçmişi kötü değil. Üstelik ligi de biliyor :asd:

evet Ankaragücü ve Gençler'de başarılıydı. Bu başarısı zaten onu Milli takıma götürdü. Neden başarılıydı? Ülkede çoğu teknik adam bilgisayardan,analizlerden habersizken bunları ilk getiren isimdi. Ancak Milli takımla beraber çöküş başladı. Başarıya ulaştığı sistemi artık herkes kullanıyordu.

Fenerde başarılı olmadı ama diğer takimlar için katılıyorum
Fenerde o sezon elinde hazır ve iyi bir kadro buldu winner adamları vardı ona rağmen zorlandılar o sezon hiç rakip yoktu karşılarında bunu unutmayın en az 1 rakip olsa nolurdu acaba

sadece o da değil.. Avrupa ve Kupa'da yoktu. Yani tek kulvarda yarıştı. O sene için tek yarışabilecek takım bizdik ama hem Terim kaosu, hem 3 kulvar vs. çok sıkıntı yaşattı.

18 Nisan 2016 | Aziz Yıldırım: "

'Ersun Yanal, Fenerbahçeliyim diyorsa Trabzon'a gitmeyecekti. Galatasaray ile flört etmeyecekti. Benden sonra dahi bu görüşmeler olursa gücümün yettiği kadar tepki koyacağım."

14 Aralık 2018 | Ersun Yanal Fenerbahçe'de Panenka Sport on Twitter

Fenerbahçe'nin başında çıkacağı 19 maçta yaklaşık 33 puan toplayacak, başında çıkacağı yaklaşık 100 antrenmandan sonra ise tesislere 37 adet karı atacaktır.

10 ekim 2018 - Ali koç: "Ersun Yanal bizim planlarımızda yok. dün olmadı, bugün de yok, yarın da olmayacak. Kendisiyle ne konuştuk ne de konuşmayı planlıyoruz. Sizden ricam, bu sevdaya son verin."

14 aralık 2018 - Ersun Yanal, 1,5 yıllığına Fenerbahçe'de!

ahahaha vasat herifler.

ali koç ilk geldiğinde coşmuşlardı şimdi ersun gelince aynı havadalar. ersunun eline iyi bir kadro verirseniz başarılı olur şuanki sezonbaşında olsaydı 17. değilde 8. falan olurlardı muhtemelen

Geri
Üst Alt