GSCimbom
Ersun Yanal Fenerbahçe'de
Keramettin TANRIVERDİ

Ersun Yanal Fenerbahçe'de Sayfa 8

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
211
Okunma
10,5K
Sayfa
8/11
Evet, hakemler o sene maclari 6-7 dakika uzatmasalar n.h kazanirlardi bircok maci. Zaten o sene Terim gonderildiydi, devre arasi hala kurtulmaya calistigimiz Tarik gibi 13 tane kazmayi soktular takima. Mancini ne yapacagini bilemedi. Ustune Burak'in kacirdigi yuzde yuz pozisyonlar YouTube'da izlenme rekorlari kiriyor. Herkes dedi Ersun'un takimlari ikinci yarida dususe gecerler diye. Zaten sadece araki farki korudu ve sampiyon oldular. Bundan bi cacik olmaz. En fazla kume dusmemeye oynarlar. Sene sonunda takimda kalir. O zaman gorucez nasil kaynayacak klup. Beter olsunlar. InsaAllah da duserler. Bu hafta Erzurum'un yerinde olsam saldiririm.

beklentileri ne acaba ersun ersun yırtındılar amaçları ne yani bu bile biliyor ne olduğunu bu amaç için 3.hoca fazla yani hakemler destek atar kalırdınız ligde..

ben fenerli olsam sinirden kudururdum. Başkan o kadar vizyon, gelecek planı, Türk mentalitesinden farklı olacağız vs. dedi ama sadece 5-6 ay sonra Türk mentalitesine yenik düştü.

Ancak bakıyorum fenerlilerin %99'u mutlu. Çok garip valla. Bu ülkeye gelen en vizyonlu başkan Ünal Aysal'dır. Bugün daha net anlıyoruz.

Bir taraftar bu kadar aşağılık Galatasaray kompleksine sahip olur. Adamların derdine bak Fatih Terimin etkileşim sayısını geçmek. Birde günler hazırlık yapıyorlar bot atacaklar. Düzenbazlık kanlarında var. Bu kadar şerefsiz bir camia olunur. 1 şampiyonluk olan birini efsane yaptılar. Bizimde Terimin .. heykelini dikmemiz lazımmış demek ki. Ama yapılan ne.. Aziz yıldırım zamanında bile bunlardan bu kadar nefret etmiyordum komik geliyordu. Ama şimdi ne kadar tiksinç,ne kadar karaktersiz ne kadar orul çocuğu hepsi (yeniden) başlığı altında toplanmış.

Bay vizyon iyi sıctın ha.Azizden daha kötüsü gelirmi diye hep kendi kendime sorardım.Eski futbolcularının yerlerine hep daha kötüsünü getirdiler.Hocalarınında öle.Ama en sonunda başkanlarınında daha kötüsünü bularak kırılması güç bir rekora imza attılar.Gülerek seyrediyoruz.Aşırı komik bir klüp.:asd:.Ayrıca Ersunda sıçıp batıracak o ayrı konu.

Biz korkuyormusuz Yusuf Yusuf atiyormusuz Ersun gelmesinden öyle diyorlar yazık cidden bunlara hadi zico filan olsa gelen saygı duyalimda bunda saygı duyacak yanda yok Koç kendisi daha düne kadar saydiriyordu

18 takımın tamamının teknik direktörleri yerli olmuş.

Başları göğe değecek artık. Ligi tanıyan, sözde az para kazanan, sözde torpilsiz ve etik 18 adam. İşte şimdi uçacağız.

Yabancı oyuncuları da sürersek ülkeden mükemmel olacağız.

Geri
Üst Alt