Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Diego olabilir de Emre ve Volkan niye yapsın ki?
Diego'ya tamam deyip bu karakterleri sorgulamana şaşırdım açıkcası

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diego olabilir de Emre ve Volkan niye yapsın ki?

Diego'ya tamam deyip bu karakterleri sorgulamana şaşırdım açıkcası![]()
İnsanları bilip bilmeden bu şekilde ithamlar gereksiz bence. Ersun Yanal'ın bi açığı görülmedi bugüne kadar sonuçta başarılı veya değil ayrı. Kazım'a da kelepçe-melepçe diye bi ton haber yaptılar adamın adı çıktı sonra özür diledi Almanya'da ki gazete haber yapıp.
Bu haber iyi oldu.Her ne kadar Ersun Avrupa'da rezilleri oynasa ve oynayacak olsa da ligde iş yapıyordu sistemleri.Son dakikada atılan gollerde bunun da payı vardı.Önde baskılı oynuyorlar ve kaos yaratıp golü buluyorlardı mutlaka.Diego'nun gelişiyle zaten bozulacaktı sistemleri ama neyse.Şimdi giderler anca Denizli'yi getirirler.Paraları da yok, öyle kolay kolay yabancı bulamazlar.
ister yaz ister yazma o beni ilgilendirmez. benim ne yazdığımın da seni ilgilendirmeyeceği gibi. yazdığımızın hesabını veriyoruz yaw. yakında terimi sevmiyoruz diye ban da attırırsınız.
Gelen hoca en iyisi bile olsa en azından uyum sorunu yasayacaktir. Hele yabanci olursa. Her turlu aleyhine oldu bu fenerin
Yav karakterlerinden değil.Volkan'ı da Emre'yi de full oynatıyordu.Bir sorun yoktu bence aralarında.
Fatih terim 10 milyonluk teklifi geri cefirmişdi bunların zamanında.
Burda terim olsun diyen herkes o paraya uçarak giderdi fenere herhalde.
Niye ersun degil miydi selcuk bize gelecekken kafan varsa fenere git diye baski yapan. Tapelerde cardi vardı bunlar
aziz 6m'den 5 yıllık sözleşme teklif etsin paratora biraz aklı varsa direk tüpçüyü satar azize yapışır5m milli takımdan alıyor 6 ya hayır demez
![]()
Sen Türk futbol tarihinin acik ara en iyi kadrosuna sahipken o dönemde fbye gider miydin? Birde o acidan bakmak lazim.