ersunun saflığı hayır ne yapacaksın gıdıp..hemde arkana bıle bakmadan kactıgın trabzonda? bekle bı kac ay daha Galatasaray sana nası olsa teklıf yollayacak..denizliye de bızımkıler teklıf yollamayacagına gore kala kala susic e kaldık valla Galatasaray son 1 bucuk senedir harika yonetılıyor klubu her gecen gun batırıyorlar.
Trabzon, çalışılması en zor yerlerden, Ersun da bunu bizzat yaşamış biri, iyi işler yapmışken haksızca göndermişlerdi...Ancak şu anki şartlar itibariyle TS da çalışmak bile bizim takımda görev almaya tercih edilir durumda ne yazık ki...Bizden teklif gelse bile reddetme ihtimali vardı; 6 ay sonra gidecek, ne yapacağını bilemez görüntüdeki yönetim, berbat mali tablo, elde leş bir kadro, bütünüyle ekabir, durumun vahametini idrak etmemekte ısrar eden, beklentisi yüksek, sabırsız bir camia ve taraftar...Hep diyorum ya gelecek adam kim olursa olsun işi çok zor olacak, öyle ''Gönder Prandelli yi, 2-3 futbolcuyu takımdan kes, oynatılmayan 2-3 ünü ilk 11 e al, ligin tozunu at'' gibi bir durum asla sözkonusu değil...
Aslında Vahid Hoca iyi işler yaptı, iddialı bir takımda bulunmaması gereken bir dolu adamı temizledi, aldırdığı adamlarında çoğu işe yarar, kalmaya pek niyeti olmadığını belli ediyordu, çok bile sabrettiler, böylesi onlar için daha iyi olacak gibi...Ersun Hoca Vahid in bir kenara ittiği birkaç futbolcudan da verim almasını bilecektir...Üstüste şanssızlıklar, sabırsızlık gibi durumlar olmazsa TS un şampiyonluk yarışında olacağını tahmin ediyorum ve istiyorum da, birkaç takviye ile Bursa içinde aynı şekilde beklentim var...Ben çok önceden bizim takımdan beklentimi minimalize ettiğim için detekleyeceğim alternatif şampiyon adaylarımı TS-Bursa olarak belirlemiştim ;(...Bu yıl 'İstanbul şımarıkları' nın ilk iki dışında kalmasından mutlu olurum ne yalan söyleyeyim, yaptıkları türlü saçmalıklarla böyle bir tokata müstehak oluyorlar...Tabi daha önce dediğim gibi, bizim takım bir şekilde toparlanır da zirve yarışında olursa hepsinin canı cehenneme...