- 2 Nisan 2012
- 40.201
- 19.869
- 2.548
açıklamaları yazan bir site yok mu yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akpliyi dinledim kapatcaktım bi de hanfendi konuşmaya başladı chpliymiş hadi dinliyim dedim kadının ettiği lafa gel
dk 48:00
maskeli ilk giren ve korner direğinin kazık kısmıyla koşturan diyorlar.Trabzonlu taraftarların 1 ya da 2 tanesi tutuklandı dendi değil mi yanlış duymadıysam. Bu insanlar ne yapmışta tutuklanıyorlar? İnsanları özgürlüğünden alıkoymak çok kolay ya![]()
Ingilterede olsa oosterwolde,batshuayi,osayiyi falan da kafese kapatırlardi çoktan.Cantona falan bile oosterwolde ve osayi kadar ağır yapmamıştı.Bu ikisinde eylemler devam ediyor.maskeli ilk giren ve korner direğinin kazık kısmıyla koşturan diyorlar.
maskeli olan bence zaten taraftar değil farklı bir şey - TUTUKLU YARGILAMA dedi haluklar tutuklandılar - suçlarıda bu denmedi.
ingilterede olsa direkt hapisteydiler bu arada - bazı şeylerde ekstrem ceza gerekir. yoksa normalleşme olur bu tür davranışlarda. (VAR a gidilir penaltı alırım diye ekstra kendini yere atma nasıl normal olduysa bir nevi)
e tabii ki öyleydi ben taraftar kısmına değindim. Cantona kadına tekme mi atmıştı 9 ay falan men edildi ftuboldan. tabii ki öyle olmalı.Ingilterede olsa oosterwolde,batshuayi,osayiyi falan da kafese kapatırlardi çoktan.Cantona falan bile oosterwolde ve osayi kadar ağır yapmamıştı.Bu ikisinde eylemler devam ediyor.
Bunların akıl hocası böcek avcısı herif olacaktı. Parti içinde öncü zekalar bunun klon beyni gibi. Sence herhangi bir fenerlinin adalet dağıtacağını düşünüyor musun?Ali koç da sallayıp duruyor herkesi tehdit ediyor güncel hükumet hiçbir şey yapamıyor adalet bakanı çıkıp r yapıyor.O yüzden siyasi parti üzerinden çıkarım yapmak yanlış hepsi birbirinden beter.Suana kadar yapılması gereken açıklamayı yapan tek kişi Trabzon belediye başkanı.