Ertuğrul Doğan: "Bir taraftar, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmişken şerefsizce bir saldırıya uğradı"

açıklamaları yazan bir site yok mu yav

Biz tepedeysek üçü önce bizi yemeye çalışır yoksak birbirlerini yerler anca öyle.

belediye başkanı sağlam giydirmiş harbi

koç'a

"ses kayıtların bizde. 3 temmuzda da ligden çekiyordun. Şov yapma. Bjk ve Fb uefa sitesinde hala şikeci duruyor. kurulunuzda bunlarıda sorgulayın sonra ligden çekilin biz de alkışlayalım"

Bu chp'liler de kadar da büyük problem yok. Bak geçen seçimden beri diyorum bunlar ülke yönetimini ele alsaydı bu sene bu yaşadıklarımızın 20 katını falan görürdük.
Sebepsiz yere cezalar alırdık belki küme bile düşmüştük.
O derece rezil bir oluşum oldular. Futbolu kaosa çevirecek olanlar da bunlar olacaktı

akpliyi dinledim kapatcaktım bi de hanfendi konuşmaya başladı chpliymiş hadi dinliyim dedim kadının ettiği lafa gel

dk 48:00

Milletvekili kadını siyaset yapmayın diye susturmaya çalışıyorlar ama kadında : "üst akıl vardır - sadece fener başkanı üzerinden tespit yapılmamalı - Türkiyede TFF yi sorgulamadan hiç bir kulübi sorgulamak doğru değildir.....rahatsız olmayın"

o sırada belediye başkanı siyaset yapıyorsun diye kalkıp gitti.

Trabzonlu taraftarların 1 ya da 2 tanesi tutuklandı dendi değil mi yanlış duymadıysam. Bu insanlar ne yapmışta tutuklanıyorlar? İnsanları özgürlüğünden alıkoymak çok kolay ya :mad:

Ali koç da sallayıp duruyor herkesi tehdit ediyor güncel hükumet hiçbir şey yapamıyor adalet bakanı çıkıp r yapıyor.O yüzden siyasi parti üzerinden çıkarım yapmak yanlış hepsi birbirinden beter.Suana kadar yapılması gereken açıklamayı yapan tek kişi Trabzon belediye başkanı.

Trabzonlu taraftarların 1 ya da 2 tanesi tutuklandı dendi değil mi yanlış duymadıysam. Bu insanlar ne yapmışta tutuklanıyorlar? İnsanları özgürlüğünden alıkoymak çok kolay ya :mad:
maskeli ilk giren ve korner direğinin kazık kısmıyla koşturan diyorlar.

maskeli olan bence zaten taraftar değil farklı bir şey - TUTUKLU YARGILAMA dedi haluklar tutuklandılar - suçlarıda bu denmedi.

ingilterede olsa direkt hapisteydiler bu arada - bazı şeylerde ekstrem ceza gerekir. yoksa normalleşme olur bu tür davranışlarda. (VAR a gidilir penaltı alırım diye ekstra kendini yere atma nasıl normal olduysa bir nevi)

1-2 güne salınırlar muhtemelen de yapılan tutuklama pek hukuksal gelmedi bana.
Sahaya girip hakemi yumruklayan herif bile tutuklu yargılanmadı ki bu kişi kafasına ciddi travma aldı.

Sırf şikayetini geri çeksin diye baskı için bence tutuklu duruyor.

maskeli ilk giren ve korner direğinin kazık kısmıyla koşturan diyorlar.

maskeli olan bence zaten taraftar değil farklı bir şey - TUTUKLU YARGILAMA dedi haluklar tutuklandılar - suçlarıda bu denmedi.

ingilterede olsa direkt hapisteydiler bu arada - bazı şeylerde ekstrem ceza gerekir. yoksa normalleşme olur bu tür davranışlarda. (VAR a gidilir penaltı alırım diye ekstra kendini yere atma nasıl normal olduysa bir nevi)
Ingilterede olsa oosterwolde,batshuayi,osayiyi falan da kafese kapatırlardi çoktan.Cantona falan bile oosterwolde ve osayi kadar ağır yapmamıştı.Bu ikisinde eylemler devam ediyor.

Ben sahaya giren taraftarların darp ettiğini görmedim hiç genelde darp edilen kendileri olmuş. Burada bir yanlışlık yok mu?

Belediye başkanı haşat etmiş fbyi mert hakana falan sallamış şikeden bahsetmiş kral buna oy verelim

Ingilterede olsa oosterwolde,batshuayi,osayiyi falan da kafese kapatırlardi çoktan.Cantona falan bile oosterwolde ve osayi kadar ağır yapmamıştı.Bu ikisinde eylemler devam ediyor.
e tabii ki öyleydi ben taraftar kısmına değindim. Cantona kadına tekme mi atmıştı 9 ay falan men edildi ftuboldan. tabii ki öyle olmalı.

Ali koç da sallayıp duruyor herkesi tehdit ediyor güncel hükumet hiçbir şey yapamıyor adalet bakanı çıkıp r yapıyor.O yüzden siyasi parti üzerinden çıkarım yapmak yanlış hepsi birbirinden beter.Suana kadar yapılması gereken açıklamayı yapan tek kişi Trabzon belediye başkanı.
Bunların akıl hocası böcek avcısı herif olacaktı. Parti içinde öncü zekalar bunun klon beyni gibi. Sence herhangi bir fenerlinin adalet dağıtacağını düşünüyor musun?

Geri
Üst Alt