Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.606
- 59.191
- 4.758
Trabzonda biraz akıl varsa hemen 2011 şampiyonluğunu geri alma çalışmalarına başlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kağıt üstünde var - ama tipe bakyorsun maske yan falan takılı - tribündeki halinde de hep kapalı - önündekilerde kar maskeli falan - sahaya girip vücut dilinde "saldırgan" profili ortada. Provakatör profili bence tam anlamıyla bu (sonrasında kafasına tekme atıldı vs savunmuyorum tabii ki ama adamada yazık falan demem - o ortamda bunu yapıyorsan her senaryo gelebilir başına)Ben sahaya giren taraftarların darp ettiğini görmedim hiç genelde darp edilen kendileri olmuş. Burada bir yanlışlık yok mu?
Ben memleket partisi uyesiydim incenin açıklamaları görünce hemen sonlandırdım çünkü gs daha onemli benim için gs olmazsa turkiyenin hiçbir anlamı yok ama bana kalırsa hepsi aynı kim olursa olsun bu kaos devam ederdi diye dusunuyorum fakat güncel iktidar a'dan z'ye her şeyi ele geçirmişken bir kulüp başkanından bu kadar korumasına anlam veremiyorum hiçbir şekilde.Bunların akıl hocası böcek avcısı herif olacaktı. Parti içinde öncü zekalar bunun klon beyni gibi. Sence herhangi bir fenerlinin adalet dağıtacağını düşünüyor musun?
Ben sahaya giren taraftarların darp ettiğini görmedim hiç genelde darp edilen kendileri olmuş. Burada bir yanlışlık yok mu?
Provakatör dediğin sürekli tribünlere el kol yapan tribünler sahaya atlasın diye gayret eden malum takımlılardır da aynı zamanda. Bilerek yaptılar ve ilk seyirci sahaya atladığında da hepsinin üstüne koşması kafa olarak hazırlıklı olduklarını gösteriyor zaten.kağıt üstünde var - ama tipe bakyorsun maske yan falan takılı - tribündeki halinde de hep kapalı - önündekilerde kar maskeli falan - sahaya girip vücut dilinde "saldırgan" profili ortada. Provakatör profili bence tam anlamıyla bu (sonrasında kafasına tekme atıldı vs savunmuyorum tabii ki ama adamada yazık falan demem - o ortamda bunu yapıyorsan her senaryo gelebilir başına)
ipin koptuğu nokta o kel güvenliğin bu adımın üstüne çullanması değil (o normal) - futbolcuların beindeki görüntüde de ilk anda hepsi zannedersin ingiltere holigan kavgası başı - eler ayaklar açılıo sekiyorlar yerlerdine. onların dahil olması +40 50 kişinin daha girmesine neden oluyor.
baktığında çok daha fena işlere yol açabilirdi ciddi anlamda.
o kısma katılıyorum zaten - dedim ya o adam atladı - fenerli futbolcular kavga modu aldılar. maç tekrarı vs varsa zıplarken bir anda baya baya sokak kavgası gibi atlayan herife doğru gittiler.Provakatör dediğin sürekli tribünlere el kol yapan tribünler sahaya atlasın diye gayret eden malum takımlılardır da aynı zamanda. Bilerek yaptılar ve ilk seyirci sahaya atladığında da hepsinin üstüne koşması kafa olarak hazırlıklı olduklarını gösteriyor zaten.
Aslında bu olay o ananasçının çok daha büyük pislikler peşinde olduğunu da gösteriyor. Ülkenin beka ve milli güvenlik sorunu diyenler boşuna demiyorChp'li kadın konuşması. Sözcü, Halk Tv rezilliğinden sonra oy kullanmama kararımın ne kadar doğru olduğunu bir kere daha gördüm. Chp'lilerin hepsi Koç yalakası olduğu da net görülüyor.
Tahrik edilince sahaya atlayacakları kesin zaten. Mesela bizim topçular bjk tribünlerine bunlar gibi el kol yapsa onlar da atlardı sahaya. Holiganlığın yüksek olduğu her ülkede atlarlar sahaya böyle birşeyde. Bunu bilmiyorlar mıydı. Bilerek ve planlı yaptılaro kısma katılıyorum zaten - dedim ya o adam atladı - fenerli futbolcular kavga modu aldılar. maç tekrarı vs varsa zıplarken bir anda baya baya sokak kavgası gibi atlayan herife doğru gittiler.
bir mesajda da yazdım - utanmasam atlayan adam parayla ayarlanmış diyeceğim. rivayete göre almanyadan gelmiş - maçtan sonrada havaalanına vs gitmiş.
Chp adayı sanırım kendisi o yüzden.o beyaz saclı kadını neden cıkarmıslar oraya anlayan oldumu ? trabzonumu eleştirdi yoksa fenerimi eleştirdi belli degil
Oraya çıkarmaları saçma olmuşChp adayı sanırım kendisi o yüzden.
Chp trabzon adayı erkekti görmüştüm internettechpli kadın tam koç yalakası bunlara oy atmak ben fenerliyim demek gibi bişey
e tamam işte - aptallık orda. herifler elleriyle olta yaptılar harbi balık gibi geldi oltaya. Atlama vs olmasa ne olacaktı - yumruk vs yerine fenerin gollerindne öncekiler konuşulacaktı gene fersah fersah her hafta olduğu gibi - "bu ortamda futbol mu konuşulur" altında ts deplasmanını kapattı fener.Tahrik edilince sahaya atlayacakları kesin zaten. Mesela bizim topçular bjk tribünlerine bunlar gibi el kol yapsa onlar da atlardı sahaya. Holiganlığın yüksek olduğu her ülkede atlarlar sahaya böyle birşeyde. Bunu bilmiyorlar mıydı. Bilerek ve planlı yaptılar
Kadın orda kinaye yaptı. Bugüne kadar konuştunuz da noldu kupa hala orda dedi. Tffyi de işin içine katarak daha kapsamlı bir değişim gerektiğini söyledi ki doğru da zaten.chpli kadın tam koç yalakası bunlara oy atmak ben fenerliyim demek gibi bişey