Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eski açık ve saha içi ortaklığa gitmişler ki bu iyi haberp4 Otopark
Saha İçi
Eski Açık
Bu ekipler bir Galatasaray medyası oluşturmak adına güzel işler yapıyorlar.
prof yayıncılardan mini bir eğitim almalılar bence. çoğu düzgün türkçe bile konuşamıyor. seslerini yönetmeyi bilmiyorlar. aniden patlamalı kahkahalar, ses yükselmeleri, komik olmayan şeyleri uzatma vs. çok irrite edici.p4 Otopark
Saha İçi
Eski Açık
Bu ekipler bir Galatasaray medyası oluşturmak adına güzel işler yapıyorlar.
O kişiler sponsorluk pastasından en büyük dilimi alan büyük yatırımlı yerler. Haliyle çok yüksek maaş alıyorlar. Bu gibi butik kanallar onlara o paraları veremez. Sıfırdan kurdukları farklı platformlar ile kendi kitleleriyle büyüyorlar. En organik yöntem bu. Maddi olarak ne kadar sürdürülebilir orası şüpheli. Ama gittikçe büyümeleri benim hoşuma gidiyor. GSYİAD kişisel PR'larını biraz dizginleyip biraz da şu işlere el atıp Galatasaray medyasının büyümesine katkıda bulunsa keşke.eski açık ve saha içi ortaklığa gitmişler ki bu iyi haber
keşke orhan uluca da bir an önce bu ekibe dahil olsa ve ılgaz çınar da katılsa
ama bence hala çok büyük bir eksikleri var ve bunu gideremiyorlar
o da programlarını daha düzenli ve anlaşılır kılacak program moderasyonu eksiği
aralarından hiçbiri profesyonel olmadığı için bu süreci yeterince iyi yönetemiyorlar
mesela bu konuda benim çok beğendiğim iki isim var medyada birisi galatasaraylı birisi fenerbahçeli
nebil evren iyi bir galatasaraylıdırve gerçekten program moderasyonu konusunda çok başarılıdır
ikincisi de onur tuğrul ki maalesef fenerbahçelidir hem nazik kaliteli bir insan hem program idaresi, yerinde müdahalaleri ve konuyu açma yeteneği başarılıdır
böyle bir gelişime ihtiyaçları var
Bu bahsettiğin konuda yukarıdaki GS kanalları çoğu normal dijitalden iyi P4 Otopark belki dediğin gibi ama diğerleri ciddi düzeyde iyi diğer takımlardaki müdahillerine göre.prof yayıncılardan mini bir eğitim almalılar bence. çoğu düzgün türkçe bile konuşamıyor. seslerini yönetmeyi bilmiyorlar. aniden patlamalı kahkahalar, ses yükselmeleri, komik olmayan şeyleri uzatma vs. çok irrite edici.
gs medyası oluşturma işi güzel ama. katılıyorum.
ellerinden geldiğince profesyonelleşmeye çalışırlarsa seviniriz. diğer takımların yayınlarını bilmediğim için bir kıyas yapamayacağım ama kötü örneği referans almayalım derim yine de.Bu bahsettiğin konuda yukarıdaki GS kanalları çoğu normal dijitalden iyi P4 Otopark belki dediğin gibi ama diğerleri ciddi düzeyde iyi diğer takımlardaki müdahillerine göre.
O kişiler sponsorluk pastasından en büyük dilimi alan büyük yatırımlı yerler. Haliyle çok yüksek maaş alıyorlar. Bu gibi butik kanallar onlara o paraları veremez. Sıfırdan kurdukları farklı platformlar ile kendi kitleleriyle büyüyorlar. En organik yöntem bu. Maddi olarak ne kadar sürdürülebilir orası şüpheli. Ama gittikçe büyümeleri benim hoşuma gidiyor. GSYİAD kişisel PR'larını biraz dizginleyip biraz da şu işlere el atıp Galatasaray medyasının büyümesine katkıda bulunsa keşke.
O işler bütçe ile ilgili biraz GS'li kanallar bu konuda arkasında yönetici desteği vb. olmadığı için bence doğru olanı bu. Para konusunda ciddi zorlanıyorlar.ellerinden geldiğince profesyonelleşmeye çalışırlarsa seviniriz. diğer takımların yayınlarını bilmediğim için bir kıyas yapamayacağım ama kötü örneği referans almayalım derim yine de.
erinçHasan huseyin zayif halka
ben erinç'e neden katlanamıyorum biliyor musun,dinleme açısından erinç ve kıyıcı çok zorluyor açıkçası
özellikle kıyıcı olunca genelde kaçıyorum ben
Müthiş tespit çok haklısın. Saydiğin isimler biraz kalın gelebilir ama Berk Göl de fena ilerlemiyor moderasyon konusundaeski açık ve saha içi ortaklığa gitmişler ki bu iyi haber
keşke orhan uluca da bir an önce bu ekibe dahil olsa ve ılgaz çınar da katılsa
ama bence hala çok büyük bir eksikleri var ve bunu gideremiyorlar
o da programlarını daha düzenli ve anlaşılır kılacak program moderasyonu eksiği
aralarından hiçbiri profesyonel olmadığı için bu süreci yeterince iyi yönetemiyorlar
mesela bu konuda benim çok beğendiğim iki isim var medyada birisi galatasaraylı birisi fenerbahçeli
nebil evren iyi bir galatasaraylıdırve gerçekten program moderasyonu konusunda çok başarılıdır
ikincisi de onur tuğrul ki maalesef fenerbahçelidir hem nazik kaliteli bir insan hem program idaresi, yerinde müdahalaleri ve konuyu açma yeteneği başarılıdır
böyle bir gelişime ihtiyaçları var