Eski Açık | Youtube

Dün yayında HHA , Sallai'yi Boey'i hemen hemen aynı tuttu, 1 tık altıdır filan diyor, sağ bekte Sallai işini görüyor Boey istenmesini çok anlamıyorum dedi.

Eski Açık'ı bıraktım.
Demin bende arkaya actim, starfan bilmemne bos muhabbetlerden (bos derken reklam kismi guzel, 3 programdir fazla vakit veriyorlar eski acik uzerinden bilet odulu falan oldugu icin)sonra ayni yorumu duyunca kapattim. HHA cok zor ya, hep bir garip muhalefeti oluyor mantiksiz sekilde, baya bayiyor

Akşam yayın var da, bu üçlü bayar milleti. Yok mu Gök, Kıyıcı filan.

HAA nin doktorasi varmis gibi yorumlariyla uykuya dalabilirim

Goztepe maci var
Westham Chelsea falan var

Bilican sırıtır
Övet hayat bitti modundaki surat ifadesiyle iç karartır
HAA yı pek çözemedim alakasız şeyler anlatıyor. :d

onun geyiği sarıyor bazen.
hasan temiz çocuk. ses tonundan belli. ama iyi bir ekran yüzü değil bence de. muhabbeti pek açmıyor insanı.
fakat yaşı genç. ileride değişebilir.
Temiz mi

Bir bok bilmeden ve çalışmadan liyakatsizce iş yapan birisi nasıl temiz olabilir

efendi bir insan izlenimi verdi bana. fırlamalık yok hamurunda. ya da en azından öyle görünüyor diyelim.
Ulan efendi olunca ne oluyor

Bilmiyor araştırmıyor okumuyor anlamıyor, kısaca liyakatsiz.

Söyledikleri de tutmuyor zaten editörmüş arkadaşları diye yorumcu yapmışlar

Şunu övmek de anca senden beklenirdi

Her programlarını izliyorum sinir krizi esliginde, Komple kamil bir ekip maalesef bizim forumdan uc adam secip program yapsak sunlardan daha guzel daha ciddi is yapariz kimseyi de yalamadan hemde!

Hasan, Kaan’ı sağ kanat beke koyabilen biri. Düşünün.

Kerem Övet aralarında en realist olanı, Zeytinli olabilir gizli Fenerli.

Kıyıcı rakiplere had bildirmede çok başarılı, ağzı iyi laf yapıyor ancak takımı doğru değerlendirmekte zayıf.

Erinç en yakışıklı taraftarlardan biri başka da özelliği var mı bilmiyorum

Sinan istatistiksel yorumlamaya çalışıyor ama zamanla çok daha iyi bir yorumcu olacaktır

Koray farklı kafada bir eleman, Ali Ece’nin Gs’li bandanasız ve daha sakin olanı

Geri
Üst Alt