Eski Açık | Youtube

p4 Otopark
Saha İçi
Eski Açık

Bu ekipler bir Galatasaray medyası oluşturmak adına güzel işler yapıyorlar.
eski açık ve saha içi ortaklığa gitmişler ki bu iyi haber

keşke orhan uluca da bir an önce bu ekibe dahil olsa ve ılgaz çınar da katılsa

ama bence hala çok büyük bir eksikleri var ve bunu gideremiyorlar

o da programlarını daha düzenli ve anlaşılır kılacak program moderasyonu eksiği

aralarından hiçbiri profesyonel olmadığı için bu süreci yeterince iyi yönetemiyorlar

mesela bu konuda benim çok beğendiğim iki isim var medyada birisi galatasaraylı birisi fenerbahçeli

nebil evren iyi bir galatasaraylıdırve gerçekten program moderasyonu konusunda çok başarılıdır

ikincisi de onur tuğrul ki maalesef fenerbahçelidir hem nazik kaliteli bir insan hem program idaresi, yerinde müdahalaleri ve konuyu açma yeteneği başarılıdır

böyle bir gelişime ihtiyaçları var

p4 Otopark
Saha İçi
Eski Açık

Bu ekipler bir Galatasaray medyası oluşturmak adına güzel işler yapıyorlar.
prof yayıncılardan mini bir eğitim almalılar bence. çoğu düzgün türkçe bile konuşamıyor. seslerini yönetmeyi bilmiyorlar. aniden patlamalı kahkahalar, ses yükselmeleri, komik olmayan şeyleri uzatma vs. çok irrite edici.

gs medyası oluşturma işi güzel ama. katılıyorum.

aralarından hiçbiri profesyonel olmadığı için bu süreci yeterince iyi yönetemiyorlar

mesela bu konuda benim çok beğendiğim iki isim var medyada birisi galatasaraylı birisi fenerbahçeli

nebil evren iyi bir galatasaraylıdırve gerçekten program moderasyonu konusunda çok başarılıdır

ikincisi de onur tuğrul ki maalesef fenerbahçelidir hem nazik kaliteli bir insan hem program idaresi, yerinde müdahalaleri ve konuyu açma yeteneği başarılıdır

O kişiler sponsorluk pastasından en büyük dilimi alan büyük yatırımlı yerler. Haliyle çok yüksek maaş alıyorlar. Bu gibi butik kanallar onlara o paraları veremez. Sıfırdan kurdukları farklı platformlar ile kendi kitleleriyle büyüyorlar. En organik yöntem bu. Maddi olarak ne kadar sürdürülebilir orası şüpheli. Ama gittikçe büyümeleri benim hoşuma gidiyor. GSYİAD kişisel PR'larını biraz dizginleyip biraz da şu işlere el atıp Galatasaray medyasının büyümesine katkıda bulunsa keşke.

prof yayıncılardan mini bir eğitim almalılar bence. çoğu düzgün türkçe bile konuşamıyor. seslerini yönetmeyi bilmiyorlar. aniden patlamalı kahkahalar, ses yükselmeleri, komik olmayan şeyleri uzatma vs. çok irrite edici.

gs medyası oluşturma işi güzel ama. katılıyorum.
Bu bahsettiğin konuda yukarıdaki GS kanalları çoğu normal dijitalden iyi P4 Otopark belki dediğin gibi ama diğerleri ciddi düzeyde iyi diğer takımlardaki müdahillerine göre.

Bu bahsettiğin konuda yukarıdaki GS kanalları çoğu normal dijitalden iyi P4 Otopark belki dediğin gibi ama diğerleri ciddi düzeyde iyi diğer takımlardaki müdahillerine göre.
ellerinden geldiğince profesyonelleşmeye çalışırlarsa seviniriz. diğer takımların yayınlarını bilmediğim için bir kıyas yapamayacağım ama kötü örneği referans almayalım derim yine de.

O kişiler sponsorluk pastasından en büyük dilimi alan büyük yatırımlı yerler. Haliyle çok yüksek maaş alıyorlar. Bu gibi butik kanallar onlara o paraları veremez. Sıfırdan kurdukları farklı platformlar ile kendi kitleleriyle büyüyorlar. En organik yöntem bu. Maddi olarak ne kadar sürdürülebilir orası şüpheli. Ama gittikçe büyümeleri benim hoşuma gidiyor. GSYİAD kişisel PR'larını biraz dizginleyip biraz da şu işlere el atıp Galatasaray medyasının büyümesine katkıda bulunsa keşke.

sınırlıklıklarının farkındayım maddi olarak lafımy ok zaten

ama sanki benim dediğim noktayı kendileri para olsa da farkedemeyeceklermiş gibi hissediyorum

ellerinden geldiğince profesyonelleşmeye çalışırlarsa seviniriz. diğer takımların yayınlarını bilmediğim için bir kıyas yapamayacağım ama kötü örneği referans almayalım derim yine de.
O işler bütçe ile ilgili biraz GS'li kanallar bu konuda arkasında yönetici desteği vb. olmadığı için bence doğru olanı bu. Para konusunda ciddi zorlanıyorlar.

Gelişime açıklar, ki ilk hallerinden daha iyiler bu sene atılım da yaptılar. Sponsor destek aldıkça daha kaliteli bir ekip kurarlar.

Hepsi has Cimbomlu severiz arada takılsak da.

Koray gök ve diğerleri

En samimi, en futboldan anlayan, en sempatik adam aralarındaki

Diğerlerine hiç tam olarak ısınamadım

dinleme açısından erinç ve kıyıcı çok zorluyor açıkçası

özellikle kıyıcı olunca genelde kaçıyorum ben
ben erinç'e neden katlanamıyorum biliyor musun,

bir kere en büyük antipati yaratan yanı, her programda o 3lünün lideri gibi davranmaya çalışması bence. şimdi karşına alsan böyle söylesen "ne alaka ne yaptım yaa" falan diyecek ama bir kendini izlesin. komik. ben izlerken utanıyorum yaa. bak moderatörlük yapmak değil demek istediğim. baskın olmaya çalışıyor.

bu arada belki aralarında böyle bir hiyerarşi vardır, orasını bilemiyorum ama sonuçta hepsi genç ve yeni yüzler ve hepsinin benzer emekleri var. sanki kendisi hıncal uluç'muş da karşısındakiler stajyer gazeteci imiş gibi "alfa" olmaya çalışması gerçekten komik.

diğerlerinin sözünü kesmesi, karşısındakine bir konu ile ilgili söz verilmişken sürekli araya girip hiç de önemli olmayan ekstra bir şeyler söylemeye çabalaması, kendisi oradakilere istediği gibi takılırken, kendisine yapılan en ufak bir mizahta yüzünün düşmesi, tepki vermesi. sürekli kendi söylediklerini mutlak doğruymuş gibi bir yaklaşımda olması. gs ile ilgili sürekli polyanna takılması. kendini gs taraftarının kanaat önderi sanması vs vs... hiç izleyesim gelmiyor onun olduğu programları.

Müthiş tespit çok haklısın. Saydiğin isimler biraz kalın gelebilir ama Berk Göl de fena ilerlemiyor moderasyon konusunda

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün yayında HHA , Sallai'yi Boey'i hemen hemen aynı tuttu, 1 tık altıdır filan diyor, sağ bekte Sallai işini görüyor Boey istenmesini çok anlamıyorum dedi.

Eski Açık'ı bıraktım.

Dun 5-10 dk baktim o arkadas benficayla fener arasında cok fark yok, yakin takimlar dedi. Fenerin amatör küme ekibi feyenordu elemesinden cok etkilenmiş. Garip biri.

Geri
Üst Alt