- 1 Mayıs 2018
- 57.851
- 48.628
- 3.873
Yayında bana selam gönderen Övet'e sevgiler.![]()
kacinci dk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yayında bana selam gönderen Övet'e sevgiler.![]()
Yarın izleyeceğim. Acunu bekliyorum bu kanala yüreği varsa gider çağırıyorlar sürekli ses yok.Efsane yayin oldu izleyin
Kaçıncı dakika
2:05:10 Bein düşük kare yayın muhabbeti. Yüz yüze görüştüğümüzde de bu konudan konuşmuştuk. Dile getirmeleri iyi oldu.kacinci dk
Izlenme sayisi bos adamlar icin muhim, izlenme sayisi icin yapmayacaklari karaktersizlik yok. Bu adamlar O'nlardan degiller cok sukur.Hiç kimsenin tanımadığı insanlar youtube de meşhur oldu. Buna karşı değilim. Kim daha çok izleniyorsa O kadar iyidir.
Komedi show istemediğin kadar. Herşey tık için.Izlenme sayisi bos adamlar icin muhim, izlenme sayisi icin yapmayacaklari karaktersizlik yok. Bu adamlar O'nlardan degiller cok sukur.
Kıyıcı güzel ekleme oldu lazımdı öyle biri.Sabunu kaydırıcı olarak kullandılar akşam.
Keremin futbol olarak bu seneki gelişimi müthiş. Son olarak kıyıcı müthiş char, bana bulaşma ben terim tamburacı seviyesinden devam ederim muhabbeti müthişti.
Gece kahkaha attım orada
genelde ,Her biri çok iyi Galatasaraylı ama ondan daha önemlisi çok düzgün insan evladı adamlar belli. Severek takip ediyor ve izliyorum. Bence G.Saray taraftarının en fazla prim vermesi destek vermesi gereken youtube kanalıdır. O destek verilmeli ve bu kanal daha da büyümeli.