Eski Açık | Youtube

Her biri çok iyi Galatasaraylı ama ondan daha önemlisi çok düzgün insan evladı adamlar belli. Severek takip ediyor ve izliyorum. Bence G.Saray taraftarının en fazla prim vermesi destek vermesi gereken youtube kanalıdır. O destek verilmeli ve bu kanal daha da büyümeli.

Bir bu kanalı izliyorum bi de Htalks’ı maçlardan sonra.

Arada da Uğur Karakullukçu’ya bakıyorum

Hiç kimsenin tanımadığı insanlar youtube de meşhur oldu. Buna karşı değilim. Kim daha çok izleniyorsa O kadar iyidir.

Hiç kimsenin tanımadığı insanlar youtube de meşhur oldu. Buna karşı değilim. Kim daha çok izleniyorsa O kadar iyidir.
Izlenme sayisi bos adamlar icin muhim, izlenme sayisi icin yapmayacaklari karaktersizlik yok. Bu adamlar O'nlardan degiller cok sukur.

Zaten sadece Galatasaraylıların olduğu programlara tahammül edebiliyorum. Sadece Galatasaray’ın konuşulduğu programı dinleyebiliyorum. Karakullukçu, Kelleci gibi ortadan konuşan objektif! GS’lılara bile tahammülüm yok.

Katılmadığım yorumları oluyor ama gayet iyi gidiyorlar. Bozmadan izlenme, takipçi vb. içim orayı burayı oynatmadan, abartmadan devam.

Sabunu kaydırıcı olarak kullandılar akşam.

Keremin futbol olarak bu seneki gelişimi müthiş. Son olarak kıyıcı müthiş char, bana bulaşma ben terim tamburacı seviyesinden devam ederim muhabbeti müthişti.
Gece kahkaha attım orada

Sabunu kaydırıcı olarak kullandılar akşam.

Keremin futbol olarak bu seneki gelişimi müthiş. Son olarak kıyıcı müthiş char, bana bulaşma ben terim tamburacı seviyesinden devam ederim muhabbeti müthişti.
Gece kahkaha attım orada
Kıyıcı güzel ekleme oldu lazımdı öyle biri.

Her biri çok iyi Galatasaraylı ama ondan daha önemlisi çok düzgün insan evladı adamlar belli. Severek takip ediyor ve izliyorum. Bence G.Saray taraftarının en fazla prim vermesi destek vermesi gereken youtube kanalıdır. O destek verilmeli ve bu kanal daha da büyümeli.
genelde ,
merhum hincal uluc aramizdan ayrildigindan beri -tv den yorum felan izlemem - ^istisna durumlar disinda.

ancak, vakit oldugunda, forumumuzda ve sozlugumuzde link'e denk geldigimde izledigim yayin
- bunlarin yayini oluyor - tarafim adina .

ek olarak , erinc bilican'in futbol *disi yayinlarini da kaliteli ve renkli buluyorum .

velhasil , sevgili erman - bencede destek verilmeli .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

Mükemmel 4 abimiz. Senelerdir aynı keyifle izlemeye devam.-mp1brf.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt