Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.917
- 14.582
- 2.828
Sevgili Kerem Övet nasıl Avrupa ligini nasıl tercih etmedin yapma bu nasıl bi seçim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Maksat Eski Açık'ı ayakta tutmak, gelir yaratmak. Bu stüdyolar bedava değil. Çalışanlar da hayrına çalışmıyor sonuçta.spor medyasındaki belli grup insan hepsi biribiryle bir kanalda buluşur oldu.
modere edenler ayrı kazanır oldu
Spor geceisnden Haluk gitti fenerli trio ile haftada 4 5 yayın yapıyor, kullandırıyor kendini
Eski açıkta kerem övet Voleci oldu , erinç kendi kanalı hraicinde ekol tv ye sıçramış.
maksat sponsor bilmemne max seyirciden max para kazanmak.
buna saygılıyımda ne bileyim az seçici olunmalı diye düşünüyorum. o açıdan en doğrusunu övet yaptı - iyi kötü düzgün adamlarla oturup konuşuyor . HY ve erinç o konuda batırmış.Maksat Eski Açık'ı ayakta tutmak, gelir yaratmak. Bu stüdyolar bedava değil. Çalışanlar da hayrına çalışmıyor sonuçta.
savunmaktan ziyade, gerçi bu konu altında genellemiş oluyroumda...Görüşlerinde bir sapma olmadıkça takibe devam. Program yaptıkları kişilere karşı GS'nin haklarını savunmadıkları an konuşuruz.
Aynı stüdyo kullanılmıyor ama hepsi aynı standart perde ve renkli ışıkları kullanıyor. Fiyat performans iyi sonuç verdiği için çoğu kanal gördüğünü uyguluyor. Ama görüntü yönetmenliğinden anlayan insanlar bu sektöre kaydıkça oralar da gelişecektir. Her şey parada bitiyor.buna saygılıyımda ne bileyim az seçici olunmalı diye düşünüyorum. o açıdan en doğrusunu övet yaptı - iyi kötü düzgün adamlarla oturup konuşuyor . HY ve erinç o konuda batırmış.
aynı stüdyoyu bir çok kanalın kullandığına da eminim bu arada arkaplanlardan belli oluyor bazıları bariz şekilde.
EA ayakta kalır kendi haliyle bana sorarsan - çok kazanamayabilir ama ayakta rahat kalır diye bakıyorum.
her şeyin başı tabii ki para - instagramda Reel kaydı yapan insanlar bile "Videolog" gibi bir meslek türedi (ya da yanlış lanse ediliyor) 20 saniyelik vid çekip 1 saatlik edite dünya para alıyorlar - saçma bir sektör. Orada %100 katılıyorum.Aynı stüdyo kullanılmıyor ama hepsi aynı standart perde ve renkli ışıkları kullanıyor. Fiyat performans iyi sonuç verdiği için çoğu kanal gördüğünü uyguluyor. Ama görüntü yönetmenliğinden anlayan insanlar bu sektöre kaydıkça oralar da gelişecektir. Her şey parada bitiyor.
Ayakta kalması da çok zor. Sürekli büyüyen bir ivmeyle devam etmesi gerekiyor. Galatasaray biraz kötü gitse kimse oturup bu kanalları izlemez. Riskli bir yatırım.
O herif benden küçük mü şimdi. Yan yana görseler babam filan zannederler.ek yapayım - şu an aklma geldi çünkü
bu iş artık prodüksüyona girdiği için kontrat kafasıda var , belki kimle progam yaptıkları pekte ellerinde değildir o kadar gaddar olmayayım
ve konudaki ortamı değiştireyim: Hasan Hüseyin nasıl 23 -24 yaşında ? kesinlikle gözlerime inanamadığım bir husus
hep goygoyunu yapıyorlar - anormal garip geliyor bana.O herif benden küçük mü şimdi. Yan yana görseler babam filan zannederler.