Eski Açık | Youtube

Sevgili Kerem Övet nasıl Avrupa ligini nasıl tercih etmedin yapma bu nasıl bi seçim :asd:

Kıyıcı geldikten sonra yükselişe geçtiler ve daha bir şeyler oturdu. Ekstra bir kaç program ve kanalı güçlendirebilecek başka isimler de gelebilir mi? Ama herhalde o tarz getirebilecekleri isimler yok belki Koray Gök o da güzel olabilirdi.

Bunlar da iyi güzel de Emre bol ile program yapmak ne? Onu geçtim 4 saat yayın yapıyorlar. 4 saatimi buraya harcamak aptallıktır benim için. 1 maksimum 1.5 saat olsa daha iyi olur.

spor medyasındaki belli grup insan hepsi biribiryle bir kanalda buluşur oldu.

modere edenler ayrı kazanır oldu

Spor geceisnden Haluk gitti fenerli trio ile haftada 4 5 yayın yapıyor, kullandırıyor kendini
Eski açıkta kerem övet Voleci oldu , erinç kendi kanalı hraicinde ekol tv ye sıçramış.

maksat sponsor bilmemne max seyirciden max para kazanmak.

spor medyasındaki belli grup insan hepsi biribiryle bir kanalda buluşur oldu.

modere edenler ayrı kazanır oldu

Spor geceisnden Haluk gitti fenerli trio ile haftada 4 5 yayın yapıyor, kullandırıyor kendini
Eski açıkta kerem övet Voleci oldu , erinç kendi kanalı hraicinde ekol tv ye sıçramış.

maksat sponsor bilmemne max seyirciden max para kazanmak.
Maksat Eski Açık'ı ayakta tutmak, gelir yaratmak. Bu stüdyolar bedava değil. Çalışanlar da hayrına çalışmıyor sonuçta.

Maksat Eski Açık'ı ayakta tutmak, gelir yaratmak. Bu stüdyolar bedava değil. Çalışanlar da hayrına çalışmıyor sonuçta.
buna saygılıyımda ne bileyim az seçici olunmalı diye düşünüyorum. o açıdan en doğrusunu övet yaptı - iyi kötü düzgün adamlarla oturup konuşuyor . HY ve erinç o konuda batırmış.

aynı stüdyoyu bir çok kanalın kullandığına da eminim bu arada arkaplanlardan belli oluyor bazıları bariz şekilde.

EA ayakta kalır kendi haliyle bana sorarsan - çok kazanamayabilir ama ayakta rahat kalır diye bakıyorum.

Görüşlerinde bir sapma olmadıkça takibe devam. Program yaptıkları kişilere karşı GS'nin haklarını savunmadıkları an konuşuruz.

Görüşlerinde bir sapma olmadıkça takibe devam. Program yaptıkları kişilere karşı GS'nin haklarını savunmadıkları an konuşuruz.
savunmaktan ziyade, gerçi bu konu altında genellemiş oluyroumda...

- emre bol belli yere kadar soytarı statüsünde programlardaydı, erinc'i görmek çok süpriz oldu o yüzden.yoksa Kanal olarak zaten takip ediyorum keyifle, tonu doğru yerden gidiyorlar sakin kafayla.

gel gelelim Haluk Yürekliye ... savunmada ses çıkarmada sorun olmasa bile , 1 fanatik, 1 tane ukala spikerden bozma yorumcu , 1 tane ihtiyar superchat bağımlısı fenerlinin her ince fener şeyini savunmasını da ayrıca izlettiriyor. en çok delirdiğim bu mesela.

buna saygılıyımda ne bileyim az seçici olunmalı diye düşünüyorum. o açıdan en doğrusunu övet yaptı - iyi kötü düzgün adamlarla oturup konuşuyor . HY ve erinç o konuda batırmış.

aynı stüdyoyu bir çok kanalın kullandığına da eminim bu arada arkaplanlardan belli oluyor bazıları bariz şekilde.

EA ayakta kalır kendi haliyle bana sorarsan - çok kazanamayabilir ama ayakta rahat kalır diye bakıyorum.
Aynı stüdyo kullanılmıyor ama hepsi aynı standart perde ve renkli ışıkları kullanıyor. Fiyat performans iyi sonuç verdiği için çoğu kanal gördüğünü uyguluyor. Ama görüntü yönetmenliğinden anlayan insanlar bu sektöre kaydıkça oralar da gelişecektir. Her şey parada bitiyor.

Ayakta kalması da çok zor. Sürekli büyüyen bir ivmeyle devam etmesi gerekiyor. Galatasaray biraz kötü gitse kimse oturup bu kanalları izlemez. Riski yüksek bir yatırım.

Aynı stüdyo kullanılmıyor ama hepsi aynı standart perde ve renkli ışıkları kullanıyor. Fiyat performans iyi sonuç verdiği için çoğu kanal gördüğünü uyguluyor. Ama görüntü yönetmenliğinden anlayan insanlar bu sektöre kaydıkça oralar da gelişecektir. Her şey parada bitiyor.

Ayakta kalması da çok zor. Sürekli büyüyen bir ivmeyle devam etmesi gerekiyor. Galatasaray biraz kötü gitse kimse oturup bu kanalları izlemez. Riskli bir yatırım.
her şeyin başı tabii ki para - instagramda Reel kaydı yapan insanlar bile "Videolog" gibi bir meslek türedi (ya da yanlış lanse ediliyor) 20 saniyelik vid çekip 1 saatlik edite dünya para alıyorlar - saçma bir sektör. Orada %100 katılıyorum.

EA benim için niye başarılı , çünkü adamlar kendi işlerinin haricinde kurdukları ve başarılı olmasıyla beraber yükselttikleri bir şey. O açıdan paradan bağımsız ayakta kalabilir diyorum. belli seviye üzerinde olduğu için aslında kendi kitlesi kesinlikle var yav.

Ama senin dediğini doğru kılan kısım , kanal altında ek içerik üretip , daha fazla mesai haliyle daha çok gidere bağlanıyor.

enteresan denge açıkçası.

ek yapayım - şu an aklma geldi çünkü

bu iş artık prodüksüyona girdiği için kontrat kafasıda var , belki kimle progam yaptıkları pekte ellerinde değildir o kadar gaddar olmayayım

ve konudaki ortamı değiştireyim: Hasan Hüseyin nasıl 23 -24 yaşında ? kesinlikle gözlerime inanamadığım bir husus

ek yapayım - şu an aklma geldi çünkü

bu iş artık prodüksüyona girdiği için kontrat kafasıda var , belki kimle progam yaptıkları pekte ellerinde değildir o kadar gaddar olmayayım

ve konudaki ortamı değiştireyim: Hasan Hüseyin nasıl 23 -24 yaşında ? kesinlikle gözlerime inanamadığım bir husus
O herif benden küçük mü şimdi. Yan yana görseler babam filan zannederler.

Haklarımızı savunup , pisliklerini yüzlerine vurduktan sonra yalandan kongre üyesi bile olabilirler. Sorun yok benim için. :)

Geri
Üst Alt