Eski Açık | Youtube

hüseyini dinliyorlarsa şu an viski şişesini fondip yapmış olabilirler sinirden

Hüseyin kıyıcı makara yaparak güzel anlatıyor gs medyasında takip edilecek yegane adammış.

bu kanala abone olmayan taraftarımız kaldı mı ya? hala abone olmayan kaldıysa gerçekten ayıptır. yürüyün aslanlarım. her yayında sizinleyiz. bizi harika ifade ediyorsunuz
Gs kanallarına her yerde destek olmalıyız bu satılık spor medyasına karşı

O satılık kanallara abone olanların çoğunluğu bizim taraftardır maalesef.
Şu vole'nin sahibi de fanatik fb li ve zerre hazzetmiyorum o kanaldan ama sinan yılmaz, ılgaz çınarı, kerem öveti izlemek için katlanıyorum şahsen. Gs li yorumcular da ekmek parası için bunlarda çalışmak zorunda kalıyor malesef. Büyük tv ve youtube kanalları hep malum takım güdümünde

Yayında bana selam gönderen Övet'e sevgiler. :hat:

kanalı ilk açtıkları günden beri keyifle takip ediyorum, sports digitalenin taraflı tutumu sonrası anında kanaldan ayrılmalarıyla desteği fazlasıyla hak etmişlerdi.

bok çukurundan beter olan spor medyasında orhan uluca, hüseyin kıyıcı, sinan yılmaz ve eski açık triosu gibi gs yorumcularını diğer takımların yorumcularıyla kıyaslayınca, sahadaki rekabettede neden önde olduğumuza ayna tutuyor bence.

Hiç izlemedim. Tavsiyeleriniz uzerine izleyeceğim. Genelde haluk ve gokhani dinlerim. Dün Ersin, ümit ve tumeri dinledim o da güzeldi.

Takip ediyoruz severek Kıyıcı özellikle. Ama şu Övet e pek ısınamadım futbol bilgisi çok güven vermiyor bana.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt