Eski Açık | Youtube

İyi bari mac sonu sinan koray varmis pazar gunu

Eski Açık, en iyi kadrosuyla yayın açmış.

yayını komple izledim

sinanın karyeri için baya yanlış tercih olduğuna karar verdim

sinan kendini emre özcanla filan program yapacak şekilde ya da mustafa demirtaş ile now, vole, socrates gibi bir yere atmalıymış

maalesef 14 binin üzerine çıkamadılar ve üstelik sadece galatasarayl ilgili pozitif konuşalım üzerine kurgulanmış ortamlarda yorumcu olarak büyümesi çok zor

win win diyordu ama bence eski açık için win sinan için lose olacak bu biriktelik orta vadede

yayını komple izledim

sinan kendini emre özcanla filan program yapacak şekilde ya da mustafa demirtaş ile now, vole, socrates gibi bir yere atmalıymış

maalesef 14 binin üzerine çıkamadılar ve üstelik sadece galatasarayl ilgili pozitif konuşalım üzerine kurgulanmış ortamlarda yorumcu olarak büyümesi çok zor

win win diyordu ama bence eski açık için win sinan için lose olacak bu biriktelik orta vadede
İyi de yeni başladılar. 14 bin gayet iyi rakam. Sezon içinde 20'lere çıkması muhtemel. Bir de sadece olumlu konuştuklarını düşünmüyorum. Sinan kendi kanalını da büyütecek Eski açık sayesinde.

Son düzenleme:
İyide yeni başladılar. 14 bin gayet iyi rakam. Sezon içinde 20'lere çıkması muhtemel. Bir de sadece olumlu konuştuklarını düşünmüyorum. Sinan kendi kanalını da büyütecek Eski açık sayesinde.

yine de çok az rakamlar

sinanın 1-2 sene daha kendisini dijitalin bile ana akımlarında ispat etmesi gerekiyordu

kıyıcı koray gibi isimlerle partnerlik mesleki açıdan sinana birşey kazandırmaz

çünkü diğerleri için daha hobi gibi iken sinan içinci ok dah profesyonel bir konu yaptığı şey

yayını komple izledim

Katılmıyorum bu yorumuna. Sinan kendi kanalını da büyütecektir bu sayede. Botları saymasak genelde en çok izlenen Htalks o da 30-45 bin arası değişiyor. Burada da büyüyecekti kitle geçen sene 2-3 binlerden buralara geldi. GS ile ilgili pozitif konuşalım olayı ise hiç yoktu aksine bir çok maçta olumsuzlukları konuşuluyor.

Katılmıyorum bu yorumuna. Sinan kendi kanalını da büyütecektir bu sayede. Botları saymasak genelde en çok izlenen Htalks o da 30-45 bin arası değişiyor. Burada da büyüyecekti kitle geçen sene 2-3 binlerden buralara geldi. GS ile ilgili pozitif konuşalım olayı ise hiç yoktu aksine bir çok maçta olumsuzlukları konuşuluyor.

saygı duyuyorum ama bence böyle değil

zaten eski açıkla saha içinin izleyici kitlesi büyük oranda örtüşüyordu

büyük bir şirkette tecrübe kazanmaktansa ahbap çavuş şirketini büyütebilir miyiz stratejisini çok mantıklı bulmadım

bunun en iyi örneği uğur

uğurun ana akımda pekişmiş imajı olmasa o kanalı büyütemezdi

sinanın ana akımda yerleşik bir imajı yok

bunu vole socrates filan sağlayabilirdi

iyice galatasaray mahallesine sıkışmış oldu böylece

tabi kendi kararı da

saygı duyuyorum ama bence böyle değil

zaten eski açıkla saha içinin izleyici kitlesi büyük oranda örtüşüyordu

büyük bir şirkette tecrübe kazanmaktansa ahbap çavuş şirketini büyütebilir miyiz stratejisini çok mantıklı bulmadım

bunun en iyi örneği uğur

uğurun ana akımda pekişmiş imajı olmasa o kanalı büyütemezdi

sinanın ana akımda yerleşik bir imajı yok

bunu vole socrates filan sağlayabilirdi

iyice galatasaray mahallesine sıkışmış oldu böylece

tabi kendi kararı da
Uğur mu yangın yayını sayesinde bir yere gelmiş onun dışında hiç bir hükmü olmayan biri kendisi. Bu konuda zıt düşünüyoruz.

Uğur mu yangın yayını sayesinde bir yere gelmiş onun dışında hiç bir hükmü olmayan biri kendisi. Bu konuda zıt düşünüyoruz.

adamı sevmekten hoşlanmaktan bahsetmiyorum

izleyici kitlesinin büyüklüğünü diyorum

bugün neden uğurdan az izleniyor sinan

çünkü uğurun ana akımdan taşıdığı bir kitlesi var

ben sinanın profesyonel danışmanı olsam menajeriolsam farklı akıl veriridim

Boş sadece yangın yayınında olan bir kitledense sağlam sürekli olacak 15-20 binlik bir kitle daha iyidir. Yangın yayınları dışında Sinan'ın kitlesi ve Uğur'un kitlesi arasında öyle büyük bir fark yok. Tek fark yangın yayınlarında oluşuyor.

Kımılzararlısı Uğur'un çöp yığınlığı kitlesi yerine steril ve ortalama bir kitleyi tercih ederim.

Geri
Üst Alt