Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
Senol Gunese saygi ve mutevazi dedi ya.
şenol güneş saygılı, mütevazi, kendini kulübün üstünde tutmayan biri olarak tanıladı
ince ince verdi odunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şenola ve abdullah avcıya kulüplerini kendilerinin önünde tutmuyo diyo bu ne diyo
Şenol Güneş ve Avcı balonunun ayrı bir yeri varmış gözünde. Neymiş onlar kendilerini külüplerin önüne koymuyormuşmuş muş ? Burada laf Terime mi acaba.
Tudor'u destekleyen biri olarak Avcı'ya nasıl balon diyorsun acaba?
Not: Ben de Tudor'u destekliyordum
Samimi/iyi bir gsli olmadığını tescillediği bir pr8gram, çıkarcı ve ben merkezli bir adam.
şenol güneş saygılı, mütevazi, kendini kulübün üstünde tutmayan biri olarak tanıladı
ince ince verdi odunu
Kulübü batirdin kulübü. İtalyan takintin yüzünden mancininin gaziyla doldurdun çöpleri takima milyonlari saçtın. Hocamizi sattin hala burda konuşuyor ya. Pis moruk.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakin kalalimKulübü batirdin kulübü. İtalyan takintin yüzünden mancininin gaziyla doldurdun çöpleri takima milyonlari saçtın. Hocamizi sattin hala burda konuşuyor ya. Pis moruk.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o lafta aysala ait...GALATASARAYIN düşmanı GALATASARAYlılardır lafı..Ünal Aysal'a saygım var ama neden çıkıp şimdi bunları açıklıyorsun? Tudor takımın başındayken bu programa çıksa bir şey demezdim ama Fatih hoca takımın başındayken yine bir hava yakalamışken, camia tekrar kenetlenmeye başlamışken bu açıklamaları yapmak çok yersiz. Boşuna dememişler Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılardır diye.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi