Eski Başkanımız Ünal Aysal, TRT Spor'a Konuk Oldu

senol ile avciyi ovuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ünal baskanım soda iç hazımsızlıga iyi gelir. fatih hocanın vitrine çıkışı kendisinin kimyasını net bozmuş belli. sıkıp duruyor.

Ersin Düzen :Fatih terim bu camianin efsanesi 6 kere şampiyon yapmış çok başarılı biri
Aysal :Kem küm

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'u destekleyen biri olarak Avcı'ya nasıl balon diyorsun acaba?

Not: Ben de Tudor'u destekliyordum

Tudoru desteklemiyordum tam olarak. Sezon ortasında Terim gelmeyecekse boşa TD değiştirmesinler dedim. Ayrıca sürekli eleştiride yapıyordum. Sadece boş boş eleştirenlere laf ediyordum. Ve Çok istemiştim Tudorun bu savaşı kazanmasını yalan yok.

Terime kizgin degilim diyo, kimseye kirgin degilim diyo ama herkese laf sokuyor masallah. Eski Aysal yok gercekten.

Ünal Aysal'a saygım var ama neden çıkıp şimdi bunları açıklıyorsun? Tudor takımın başındayken bu programa çıksa bir şey demezdim ama Fatih hoca takımın başındayken yine bir hava yakalamışken, camia tekrar kenetlenmeye başlamışken bu açıklamaları yapmak çok yersiz. Boşuna dememişler Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılardır diye.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Egom yok diyor birazda gülelim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal'a saygım var ama neden çıkıp şimdi bunları açıklıyorsun? Tudor takımın başındayken bu programa çıksa bir şey demezdim ama Fatih hoca takımın başındayken yine bir hava yakalamışken, camia tekrar kenetlenmeye başlamışken bu açıklamaları yapmak çok yersiz. Boşuna dememişler Galatasaray'ın düşmanı Galatasaraylılardır diye.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o lafta aysala ait...GALATASARAYIN düşmanı GALATASARAYlılardır lafı..

Artık bu saatten sonra alacağımız her galibiyet hem dışardaki düşmanlara hemde içerdeki düşmanlara gelecek. Forumda ki imparator düşmanları dahil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

terim fiorentinadan milan için nasıl kaçtıysa aynı yöntemle bizden de kaçmış

demirörenin kanatları altına girmiş

şimdi ordan da kovuldu geri döndü kürkçü dükkanına

böyle samimiyetsiz insanları sevmiyorum

Geri
Üst Alt