Eski Başkanımız Ünal Aysal, TRT Spor'a Konuk Oldu

Iş yerinde olduğumdan Ünal başkanımın katıldığı progamı canlı takip edemediğim için derin bir üzüntü içindeyim şu an ;(

sent via GSC

sürekli yurt dısında imiş,denk gelmiş programa cıkması...

Ya Adam Doğduğu büyüdüğü camiaya geliyor aysalimi düşünecek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Imza toreninde ilk laf nerede kalmistik gibi guzel bir slogani antrenmanda kalmistik diyerek aysala laf cakmasi olursa durum bu olur

bu ikili resmen Gs ye zarar vermeye dogmus imaji veriyor son senelerde

O kadar konuşuyor gel para ver deyince em kem küm, yazık bide inanıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet esas çıkış amacının Mustafa Cengiz olduğu anlaşılmıştır. Başkanın dengi olmayan adamlar için çıktığını sanmak komikti

sürekli yurt dısında imiş,denk gelmiş programa cıkması...

tumblr_n3dhtmpxIL1sz7xgpo4_500.gif

Terim için Ağar, Mesut Yılmaz ilişkisi açısından Fenerliler ne diyorsa senin tezler de aynısı. Seninle aynı takımdan, aynı görüşten olmayan herkesin başarısı kirli. Bu mantıkla başarısız olanlar da masum zira mücadele ettiklerini birileri destekliyormuş adamlar ne yapsın. Tudor, Riekerink, Denizli ve tabiki Dursun Özbek suçsuz o halde.

Dursun'un herhangi bir fikri olduğunu sanmıyorum bir konuda. Yazdığımı iyi okursan ne demek istediğimi anlarsın.

Dursun bir kukla. Avcı'da kukla. Göksel tarafından pazarlanan yeni Türkiye motifi biri. O Göksel'in de gücünün nereden geldiği belli.

Tudor'u ayrı tutuyorum bir şeyler deniyordu doğru, yanlış tartışırım. Riekerink de kuklaydı. Denizli ise bitmiş bir halde geldi ki hiç bir zaman üst düzey bir taktisyen değildi.

Avcı'nın taktik bilgisi olabilir ama dik durabilecek bir karakteri yok. O yüzden gelirse bir halt olmayacak. Tabi Göksel tarzı bir damat vs kulübümüze kayyum ile atanırsa işler değişir. Bu mevcut düzenle Dursun'ları elimizde ki değerleri devlete vs sattırmak için karşılıksız desteklerler gizliden ama lise kültürü ve düzeni de tıpkı BOĞAZİÇİ GİBİ MİLLİ DEĞİL iktidarın gözünde. Başarılı olmasını da istemiyorlar zerre. Artık Başakşehir'leri de var. Hop akbile zam 20 kuruş geldi Arda.

.....
6db58660cbcb072f19cb5304650af149.jpg

Aysak döneminde terim çıkıp hiç konuştumu Galatasaray hakkında konuşmadı
Konuşursam Galatasaray zarar görür demişti

Hem Ünal Aysal'ın hem de Adnan Öztürk'ün birer kımıl zararlısı olduklarını söylemekte bir beis görmüyorum efendim.

Kendilerini Aysalci diye tanitan kesim heralde bugun rahatsiz olmustur

Senol Günes'i arda turan'i övmeler,Tudor'a haksizlik yapildi demeler bunlarin hepsi forumdaki aysalcilara ters

Eger son anlattigi uefa cezasi ile ilgili isaret ettigi sey dursun zamanina ait bir kararsa , soyleyecek sey bulamiyorum yani

bunu ilk kez duyuyorum . Yarsuvat zamani mi acaba dursun zamani mi ?

edit : dursun u kast ediyormus

uefa cezasını dursun aldırmış

Geri
Üst Alt