Eski Başkanımız Ünal Aysal, TRT Spor'a Konuk Oldu

programi kolpalarla bitirmesi yakismadi

başkanım ya ulan vizyon akıyor kop gel reis donumu kesecem artık kop gel kov şunu tekrar

Ünal Aysal: "Şampiyonluk yarışında favori olarak Galatasaray'ı görüyorum. Objektif görüşüm de bu. Şampiyonluk gelmezse, suçlusu yönetim olur."

ünal aysalın sadece vizyonu kalmış,yazık....

Konuyu Botoks ve Plastik cerrahi olarak revize edip omrunu uzatalim

Bu son iddia terim olayindan cok daha onemli geliyor bana

soyledigi sey yarim , yaptigi islem kendi donemindeki ucuk harcamalarin sonucu olusan bir mecburiyetti

fakat o yolla klubun menfaatini korudu da dursun gelip sacma bir islemle bunu bozdu ise uefa cezasi ile ilgili goruslerim tamamiyle degisir

bunlar bilmedigim detaylardi .

Buyuk felaket

güzel program oldu

Uefa cezasını dursun aldırmış qwE:QW:REaS:DFA:S. Lan olum o sene transfer gelir gider bilançosu 0 mı neydi. Ondan önceki 2.5 sene -70m euro falandı. Utanmasa daha neler diyecek.

Aysal'ın Tudorcu olması hakkında Aysalcıların düşüncesi nedir acaba. :asd:

Takimdan memnundum,Tudor'a haksizlik edildi dedi

Yani inkar edebilecekleri bir durum yok,kaynak gazete haberi sosyal medya falan degil

Ayrica arda turan'i da yere göge sigdiramadi,forum'da siz biz muhabbeti yapan aysalcilar suskun

Bu son iddia terim olayindan cok daha onemli geliyor bana

soyledigi sey yarim , yaptigi islem kendi donemindeki ucuk harcamalarin sonucu olusan bir mecburiyetti

fakat o yolla klubun menfaatini korudu da dursun gelip sacma bir islemle bunu bozdu ise uefa cezasi ile ilgili goruslerim tamamiyle degisir

bunlar bilmedigim detaylardi .

Buyuk felaket

bu hususu izah edebilir misiniz

biseyler anlatti da tam anlamadim

Uefa cezasını dursun aldırmış qwE:QW:REaS:DFA:S. Lan olum o sene transfer gelir gider bilançosu 0 mı neydi. Ondan önceki 2.5 sene -70m euro falandı. Utanmasa daha neler diyecek.

yav olum siz dengesiz misiniz ben anlamıyorum :D

adam çıkıp yayında yalan söyleyebilir mi? birisi bağlansa yok abi durum böyle dese ne hale düşer? kendisi bile diyor açık açık ters bir şey varsa bağlansınlar çıksınlar desinler diye. neyle besleniyorsunuz olum siz

Takimdan memnundum,Tudor'a haksizlik edildi dedi

Yani inkar edebilecekleri bir durum yok,kaynak gazete haberi sosyal medya falan degil

Ayrica arda turan'i da yere göge sigdiramadi,forum'da siz biz muhabbeti yapan aysalcilar suskun

Terim'in her açıklamasından pay çıkarıp açığını arayanlar şimdi 'Adam ne yapacaktı sövecek miydi?' demeye başlayacak iyi izle. :asd:

uefa cezasını dursun aldırmış
Peki uefa niye ihtar verip 200 bin euro ceza kesti klübe aysal in son zamanlarında
Sneijder in menajeri 6 aydır para alamıyoruz dedi
Komik olmayın bunlara anca ahmaklar inanır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt