Eşkiya Fenerbahçe Üyeleri, Galatasaray'a Ait Kalamış Tesisleri'nde Olay Çıkardı

onu diyorum. devlet ne işe yarıyor. bu kodumun terör örgütü başı milleti birbirine kırdırma uğraşında.
dedim ya yukarıda - 100 metrede ordu evi var - gönder 5 6 kişilik bir ekip polis gelene kadar idare etsinler taşkınlık önlesinler.

saçmalık ya.

burda aynı anda iki şeyi organize edenlerin kafasına edeyim zaten.

Analarını fişeklemek lazım bunların

O Koç denilen *** göndermiştir bunları gidin olay çıkarın diye.

Koduğumun teröristleri, onunki bununkiler!

Bu kulübü her kimler kurup türk sporunun başına musallat ettiyse rahat yatamasın inşallah!

gördüğünüz gibi orda goyogy az bir tayfa var ... hep böyledir - ya da şampiyonluk maçı olur bunun 2 katı olur o kadar. toksik bir kitle yok yani orada bizden.

karşı taraf kapıya dayanma falan ...çok enteresanalr..

boşuna demiyorum FAŞİST BİR ADAM VAR TEPELERİNDE diye.

Fener bu yönetim kafasıyla giderse ki başka kafa yok pek yarın öbür gün beka problemi olmaları işten değil. Gerilimden beslenen vampirler birine bir şey olsa da mağduriyet devşirsek diye bekliyordur eminim

Daha dün bir konuda yazdım bu şuurunu kaybetmiş herif yüzünden insanlar ölecek böyle devam ederse diye.

Devlet bu duruma çoktan el atmalıydı. Illa iş işten geçmesi mi lazım. Bu olayların maalesef nereye gideceğini tahmin etmek zor değil

gördüğünüz gibi orda goyogy az bir tayfa var ... hep böyledir - ya da şampiyonluk maçı olur bunun 2 katı olur o kadar. toksik bir kitle yok yani orada bizden.

karşı taraf kapıya dayanma falan ...çok enteresanalr..

boşuna demiyorum FAŞİST BİR ADAM VAR TEPELERİNDE diye.
Yani adamlar kongre yapıyor nereden baksan binlerce kişi var bizimkiler 100-200 kişiyle yemek yiyip eğlence yapmanın peşinde Bu tarz durumlarda pasif kalmamız çok normal.

Zaten bunlar alışmışlar boş stat delikanlılığını. Başkanları da koruma ordusuyla gezdiği için bu tarz taşkınlıkları rahat yapıyor.

Aziz yıldırım'da konuşur ederdi ama haddini bilirdi...

ali başka yer bulamamısmı konusma yapacak

Ceza veren olmadigi icin yaptiklarinin siddeti artacaktir. Yarin bir gun "fenerli grup Galatasaray'li genci oldurdu" gibi haberler cikmasi buyuk ihtimal maalesef. Ali koc denen o Rus, bunun cocugu ic savas cikartacak ve ortada ne ses cikaran, ne de mudahele eden bir hukumet var. Inanilmaz gercekten.

Yani adamlar kongre yapıyor nereden baksan binlerce kişi var bizimkiler 100-200 kişiyle yemek yiyip eğlence yapmanın peşinde Bu tarz durumlarda pasif kalmamız çok normal.

Zaten bunlar alışmışlar boş stat delikanlılığını. Başkanları da koruma ordusuyla gezdiği için bu tarz taşkınlıkları rahat yapıyor.

Aziz yıldırım'da konuşur ederdi ama haddini bilirdi...
diyorum çok kere gittim üye bir abimizin davetiyle son maç izlemere falan buraya - gayet realx ortamdır. keyfine laf sallanır yan tarafta olduğu için bunların tesisi ama extrem işler hiç olmaz.

Ali Koç'un ayak bastığı zamanda orgazniasyon yapmak akıl karı iş değil başta. heriflerin gözünde perde inik çünü kafa gitmiş .

Gerçi niye şaşırıyorum ki - şampiyon olduğumuzun gecesinde bunlar 3 4 lere kadar caddede ufak ufak gruplar durdular bir igeçer eder diye tartaklamak için. hiç şaşırmıyorum.

Geri
Üst Alt