- 31 Ağustos 2021
- 73.553
- 52.607
- 3.883
onlardanda gelir - 3 kiş bıçıkalanır - 1i ağır yaralanır 1i ölür falan.Şimdi taraftar orayı bassa farzı misal yani. böyle 200 kişi filan.
gerek yok öyle fantazilere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlardanda gelir - 3 kiş bıçıkalanır - 1i ağır yaralanır 1i ölür falan.Şimdi taraftar orayı bassa farzı misal yani. böyle 200 kişi filan.
onu diyorum. devlet ne işe yarıyor. bu kodumun terör örgütü başı milleti birbirine kırdırma uğraşında.onlardanda gelir - 3 kiş bıçıkalanır - 1i ağır yaralanır 1i ölür falan.
gerek yok öyle fantazilere.
dedim ya yukarıda - 100 metrede ordu evi var - gönder 5 6 kişilik bir ekip polis gelene kadar idare etsinler taşkınlık önlesinler.onu diyorum. devlet ne işe yarıyor. bu kodumun terör örgütü başı milleti birbirine kırdırma uğraşında.
Yani adamlar kongre yapıyor nereden baksan binlerce kişi var bizimkiler 100-200 kişiyle yemek yiyip eğlence yapmanın peşinde Bu tarz durumlarda pasif kalmamız çok normal.gördüğünüz gibi orda goyogy az bir tayfa var ... hep böyledir - ya da şampiyonluk maçı olur bunun 2 katı olur o kadar. toksik bir kitle yok yani orada bizden.
karşı taraf kapıya dayanma falan ...çok enteresanalr..
boşuna demiyorum FAŞİST BİR ADAM VAR TEPELERİNDE diye.
Bunlar Bu cesareti nereden buluyor kanun var nizam var cezasız mı kalacak bunlar yeter artık.
diyorum çok kere gittim üye bir abimizin davetiyle son maç izlemere falan buraya - gayet realx ortamdır. keyfine laf sallanır yan tarafta olduğu için bunların tesisi ama extrem işler hiç olmaz.Yani adamlar kongre yapıyor nereden baksan binlerce kişi var bizimkiler 100-200 kişiyle yemek yiyip eğlence yapmanın peşinde Bu tarz durumlarda pasif kalmamız çok normal.
Zaten bunlar alışmışlar boş stat delikanlılığını. Başkanları da koruma ordusuyla gezdiği için bu tarz taşkınlıkları rahat yapıyor.
Aziz yıldırım'da konuşur ederdi ama haddini bilirdi...