Eşref Hamamcıoğlu: “Benim kişisel tercihim Alman genç bir teknik direktör”

Daniel Farke den bahsediyor gibi geliyor bana.
Kurtlar sofrasında basarili donemler gecirmis bi adamı yarı arap topraklarına ne gibi yalanlarla kandirip getirecez olm.

Farke ismi gecenler arasında potansiyeli en yuksek, taraftarla iletisimi en iyi olacak herif.

2 aday da ben popülist değilim geçen seçimde popülist adayı gördük diyerek kendince strateji yapıyor ama 30 sn sonra kendileri popülism yapıor. acaba eşref bey geçen gün sarf ettiği türk futbolu derwal ve piontekin ekmeğini yedi, derwal geldi çim saha yaptı sonra uefa kupası geldi lafını geçen seçimde edebilir miydi. ft bu sene çuvallayınca laf çakmak daha kolay. asıl popülizm budur. kendisini de görecez getireceği derwal ile 15 seneye avrupada kupa kazanırız inşallah. ve columbus projesi 2.5 milyar tl getirir klübe.
Proje mroje kalmadı ki ortada. Yogayı bile vaat olarak koyamıyor. Çünkü bunları yapacak isimler listesinden ayrıldı. Columbus'a gelene kadar geçen seçimde açıkladığı ancak bu seçimde adını bile anmadığı projeler dolu. Adım gibi eminim bu adam döneminde -düşük maaş politikasına rağmen- ödenmeyen maaşları konuşacağız. Kimi getirir getiremez bilmiyorum.

uc asagi bes yukari su vizyon bakisindayim takim kurulumu ve hedefler planlamasi cercevesinde:

baskan kim olursa olsun, vizyon ve hedefleri bold sekilde nedir, nelerdir,bunda ne kadar rasyonel oldugu bu cok onemli kistas...

misal , x bir baskan , oturdugu mertebe ve gorevi dogrultunda, asagida ekledigim(ingilizce) paraf cercevesinde ve mottosu bakista olursa kendi adima memnun olurum :

* { you must choose a style of football. After that, you must find the managers that will work with the young players in your team in that style. After that, you must put a manager in the squad with the same mentality... }

oynatmak istedigin kulup vizyonuna uygun futbol tarzi. sonrasinda getirecegin x hoca ve bu hocanin genclerle calisabilmesi ve buna ilisik kulubun istedigi futbol anlayisina bunlari harmanlamaya yonelik calismasi. genel kadro(genc olgun,yasli) nun bu hoca ile ayni mentalitede bulusmasi ve olmasi.

keza almayi dusundugun oyuncu isimleri tipolojileri, eldeki altyapi potansiyeli olan yetenekler baglaminda iyi bir harmoni olusmali. kisa ve uzun vade baglaminda.

bu yorumumu, ayrica bi renkdasimizin acmis oldugu *yeni sezon takim kurulumu basligina da eklemistim.

mesajimin ilk basinda nacizane dediklerim ozelinde : dolayisiyla baskan belli olsun sonra hoca ve buna bagli(oyuncular,oyun tarzi vs) ilisik kurulum vb ye yonelik bu tandansta mesajlar daha saglikli olacaktir diye dusunuyorum....

Alıntı Cevapla

Derwall olur diyeceğim belki Favre vardır. O da İsviçre'li. Ya da Rangnick
Yeniden derwall bulacağız baya saçma bir söylem zaten bence renktaş derwall o yılın baya iyi hocasıydı şimdi o tip bir adam varmı bilmiyorum olsa bile gelmez zaten hem bir felsefeyi oturtmak hem başarı kovalayacak adamı getirmek artık imkansız bence.

Yeniden derwall bulacağız baya saçma bir söylem zaten bence renktaş derwall o yılın baya iyi hocasıydı şimdi o tip bir adam varmı bilmiyorum olsa bile gelmez zaten hem bir felsefeyi oturtmak hem başarı kovalayacak adamı getirmek artık imkansız bence.
Derwall diye yola çıkıp Okan falan getirirler muhtemelen. Dinledin mi bilmiyorum ama Eşref'in bahsettiği altyapı muhabbeti konuşmasını DÖ döneminde Cenk Ergün yapmıştı. Onun sözleri yani. Getirdiği isim de Emrah Bayraktar. jk'ye götüremedi diye Ozan, Atalay, Yunus için olumsuz rapor verip göndermeye çalışan, gönderemeyince 7,5 çıkış koyan eleman. Tereciden aldıkları sahte tereleri tere diye satmaya çalışan bir Başkan adayımız var. MÖztürk'te aynı. Onun sözleri de sosyal medyaya göre şekilleniyor. Twitter'da istediğimiz şeyi gündem yapalım, yarın çıkar vaat olarak açıklar.

Eşref beyin Derwall açıklamasını bence yanlış ele alıyorsunuz. Derwall bulacağım demiyor ki orada Derwall dönemini yaşatmak istiyorum diyor yani özellikle tesislere- alt yapıya yatırım, genç oyuncularla yola devam edip alt yapıdan da oyuncularla bir yapı kurma isteğini anlatıyor bence. Ha yapabilir mi? İnanmıyorum yapabilecek olsa hadi TD'ni belirtmeden mevcut TD var, sözleşmesi var falan ama alt yapının başına kimi getireceksin ne gibi planlar olacak yada tesisi ne zaman yapmaya başlayacaksın nasıl bir tesis olacak gibi şeyleri açıklardı o yüzden bana biraz para harcamayacağını süslü laflarla anlatma derdinde olduğunu düşünüyorum ve öyle ciddi bir planı olduğunu düşünmüyorum kendisinin. Metin Öztürk ise kendisinden beter futbolun başına Levent Nazifoğlu gibi birisini getirmesi bile başlı başına gösterge.

Butce sikintisi var ve kulubun yönetilebilir hale gelmesi gerekiyor

Burak elmas’in ender dogrularindan biri maas bütcesini dusurdu

Hamamcioglu da ayni sekilde devam etmek istedigi icin alt yapidan bahsediyor

Umarim gelecek olan teknik adamin bundan haberi vardir

Ayak tenisine son
Evlatçılığa son
İdmanda pasta kesmeye son

Tek çözüm genç 1 Alman
Kaleye Uğurcan, sola Rıdvan
Sir Eşref Hamamcıoğlu

resim_2021-06-04_184625.png

VER YETKİYİ GÖR ETKİYİ !

1650801079275.png

Eşref ve Metin’den herhangi biri gelsin ligler başlamadan istifalarını isteriz. Bunlarda Galatasaray’ı yönetecek çap yok. Metin Öztürk reklam ve popülizm peşinde Eşref Hamamcıoğlu ise ego tatmin edecek. Olan yine kulübe olacak.2.cisi hadi Eşref Hamamcıoğlu hadi Cenk Ergün ile çalışacak birşeyler yapacak azda olsa bir durumu var. Ama Metin Öztürk’ün adayı tam bir facia. Allah korusun eskaza gelirse yeni Cavanda’lara hazırlıklı olalım.

eşref amca tripikovski gibi 3 ekmekten 5 köfte çıkardığı kanıtlanmış bir hoca getirmeyeceksen okan veya nuri'yi getir boş fanteziler peşinde koşma

Geri
Üst Alt