Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Ne bilsin Farke'yi filan Eşref yavDaniel Farke den bahsediyor gibi geliyor bana.
Etmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bilsin Farke'yi filan Eşref yavDaniel Farke den bahsediyor gibi geliyor bana.
Alman sever bir beyefendiye benziyor, bilir tahminim.Ne bilsin Farke'yi filan Eşref yav
Etmen

Daniel Farke den bahsediyor gibi geliyor bana.
O zaman Nagelsmann getirecekFarkeyi derwall olarak düşünüyorsa büyük sorun kendisi adına derwall'i pek bilmiyor olduğu anlamına gelir.![]()
Kurtlar sofrasında basarili donemler gecirmis bi adamı yarı arap topraklarına ne gibi yalanlarla kandirip getirecez olm.Daniel Farke den bahsediyor gibi geliyor bana.
Cenk Ergün'e bakar tüm işAlman sever bir beyefendiye benziyor, bilir tahminim.
Alman Hoca ve brezilya+ iskandinav futbolcular ile harmanlayıp ileriye gideceğiz
Fas cezayir olmasın sonra kurtulamıyoruz Bumut reisCenk Ergün'e bakar tüm iş
Hırvat Hoca ve brezilya+ fas+cezayir+fransız futbolcular ile harmanlayıp ileriye gideceğiz![]()
Proje mroje kalmadı ki ortada. Yogayı bile vaat olarak koyamıyor. Çünkü bunları yapacak isimler listesinden ayrıldı. Columbus'a gelene kadar geçen seçimde açıkladığı ancak bu seçimde adını bile anmadığı projeler dolu. Adım gibi eminim bu adam döneminde -düşük maaş politikasına rağmen- ödenmeyen maaşları konuşacağız. Kimi getirir getiremez bilmiyorum.2 aday da ben popülist değilim geçen seçimde popülist adayı gördük diyerek kendince strateji yapıyor ama 30 sn sonra kendileri popülism yapıor. acaba eşref bey geçen gün sarf ettiği türk futbolu derwal ve piontekin ekmeğini yedi, derwal geldi çim saha yaptı sonra uefa kupası geldi lafını geçen seçimde edebilir miydi. ft bu sene çuvallayınca laf çakmak daha kolay. asıl popülizm budur. kendisini de görecez getireceği derwal ile 15 seneye avrupada kupa kazanırız inşallah. ve columbus projesi 2.5 milyar tl getirir klübe.
eee ali samiCenk Ergün'e bakar tüm iş
Hırvat Hoca ve brezilya+ fas+cezayir+fransız futbolcular ile harmanlayıp ileriye gideceğiz![]()
Başka Alman yok la piyasadaKurtlar sofrasında basarili donemler gecirmis bi adamı yarı arap topraklarına ne gibi yalanlarla kandirip getirecez olm.
Farke ismi gecenler arasında potansiyeli en yuksek, taraftarla iletisimi en iyi olacak herif.
Derwall olur diyeceğim belki Favre vardır. O da İsviçre'li. Ya da RangnickFarkeyi derwall olarak düşünüyorsa büyük sorun kendisi adına derwall'i pek bilmiyor olduğu anlamına gelir.![]()
Yeniden derwall bulacağız baya saçma bir söylem zaten bence renktaş derwall o yılın baya iyi hocasıydı şimdi o tip bir adam varmı bilmiyorum olsa bile gelmez zaten hem bir felsefeyi oturtmak hem başarı kovalayacak adamı getirmek artık imkansız bence.Derwall olur diyeceğim belki Favre vardır. O da İsviçre'li. Ya da Rangnick
Derwall diye yola çıkıp Okan falan getirirler muhtemelen. Dinledin mi bilmiyorum ama Eşref'in bahsettiği altyapı muhabbeti konuşmasını DÖ döneminde Cenk Ergün yapmıştı. Onun sözleri yani. Getirdiği isim de Emrah Bayraktar. jk'ye götüremedi diye Ozan, Atalay, Yunus için olumsuz rapor verip göndermeye çalışan, gönderemeyince 7,5 çıkış koyan eleman. Tereciden aldıkları sahte tereleri tere diye satmaya çalışan bir Başkan adayımız var. MÖztürk'te aynı. Onun sözleri de sosyal medyaya göre şekilleniyor. Twitter'da istediğimiz şeyi gündem yapalım, yarın çıkar vaat olarak açıklar.Yeniden derwall bulacağız baya saçma bir söylem zaten bence renktaş derwall o yılın baya iyi hocasıydı şimdi o tip bir adam varmı bilmiyorum olsa bile gelmez zaten hem bir felsefeyi oturtmak hem başarı kovalayacak adamı getirmek artık imkansız bence.
Ayak tenisi torrent in gelmesiyle bitti zaten yav o sevmiyormuşAyak tenisine son
Evlatçılığa son
İdmanda pasta kesmeye son
Tek çözüm genç 1 Alman
Kaleye Uğurcan, sola Rıdvan
Sir Eşref Hamamcıoğlu