Eşref Hamamcıoğlu: "Fatih Hoca'yı davet edeceğiz. Anlaşamazsak B planımız var"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1623146029134.png

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu: "Galatasaray'ın yeniden dirayetli bir yönetime ihtiyacı var. Popilist söylemlere itirazımız var. Ne hayal satarız ne de kulübü satarız. Bu söylemlere itirazımız var."

Eşref Hamamcıoğlu: "Teknik direktör konusunda ilk olarak Fatih Hoca'yı davet edeceğiz. Kabul ederse oturup konuşacağız. Kendisiyle başlama arzumuz var. Anlaşamazsak B planımız var."

Eşref Hamamcıoğlu: "Şu firma ile anlaştık, protokol yaptık falan bunlar doğru işler değil. Hiçbir ciddi ve özel sektör firması seçilmemiş bir yönetim ile protokol imzalamaz. Hiç kimsenin de Galatasaray adına böyle bir protokol imzalamaya yetkisi yok. İnanmayın!"

Eşref Hamamcıoğlu: ''Seçimin en büyük favorisiyiz.''

"Ne hayal satarız ne de kulübü satarız. Bu söylemlere itirazımız var."

yaw satın da kurtulalım sizden

Duyduğum kadarıyla ŞL eleme maçlarına alt yapı hocalarıyla çıkabiliriz dedi :red:

Hoca yok anladigim kadariyla. En erken Temmuz ayinda yeni hoca belli olacak gibi anladim :/

Eşref Hamamcıoğlu: "Şu firma ile anlaştık, protokol yaptık falan bunlar doğru işler değil. Hiçbir ciddi ve özel sektör firması seçilmemiş bir yönetim ile protokol imzalamaz. Hiç kimsenin de Galatasaray adına böyle bir protokol imzalamaya yetkisi yok. İnanmayın!"

:asd: calismalari yok herhalde "baskan olalim sonra bakariz" diyo

Şardan>>>Hamamcıoğlu. 7 Mayıs'ta seçime girdiler diye bu gerçeğe daha fazla göz yummayacağım. Şardan'ın Sportif AŞ'yi tek başına satma yetkisi olmadığını eski Divan Başkanı olarak daha iyi bilmesine rağmen bu tarz açıklamalar yapıyor. Sende Oteli satıyorsun, pek bir farkı yok gibi.

Tecavüz etmek için başka bir kulüp bakmasını rica ediyorum.

Birbirinden karikatür adamlar gelip aday oluyor. Allahim biz ne günlere kaldik böyle?

Tutarlı konuşmuş , tuzaklara dikkat çekmiş..Birde bizim evlatçılık için şampiyonlukları veren elemanlara ihtiyacımız yok diyebilse büyük üstad Ünal Aysal seviyesine erişmiş olurdu..

Umarım B planın A planındır Eşref bey..

Her seferinde bundan daha kötüsü gelmez dedikçe nasıl oluyor da daha kötüsüyle karşılaşabiliyoruz, hangi günahın bedeli bu acaba.

ben de fatih terimin devam etmemesinden yanayım ama terim düşmanlığı yapmak için sığındığınız limana bir bakın hele yani eşrefe. doğru başkanı seçmek en önemli şey terimle devam edip etmemesi değil.

Benim için bu adamın seçilmemesi kafi. Diğer tüm adayları buna yeğlerim.

Geri
Üst Alt