Eşref Hamamcıoğlu, Franck Haise ile Prensipte Anlaştı İddiası

Ben 1-2 seneyi gözden cikarabilirim ama gelen kim ise hemen etkisini gösterip en azindan iyi oyun oynatmali. Valerian ismael gibi

Iyi oyuna hasret kaldik resmen. Tabiki iyi oyun icin cevval orta sahalar lazim. Kilit nokta iyi 2 adet orta saha ve kerem kalirsa iyi bir sag acik, giderse hem sol hem sag acik. Yunus iyi olursa kapabilir tabiki formayi sag acikta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anlaştığı biri var ki direk genç Alman demiş. Bjk ile de adı geçmişti galiba Farke’nin

Kendi kişisel fikrim demiş. Sanki hedef yanıltmak için, eğer doğruysa Farke'den başkası değildir çünkü kriterlere uyan başka kimse yok ama sanmıyorum. Futbolu Cenk Ergün'e bırakmış diyorlar, o karar verecekmiş.

Esref bugunde alman mi istemis
Yarinda italyan ister
Secim doneminin ilgisini ve baskanligin populeritesini somuracak baya baya kral belli yani

Daha önce Fransız TD gibi bir söylemi oldumu yakın zamanda? yoksa ilk defa mı belirtiyor nereli TD diye ?

Haberler levent tüzemenden beri fransız (hatta kartopu gibi fransızlar yazıldı ordan itibaren zaten) - sanırım ilk defa Eşref hamamcıoğlu nereli olduğuna dair ipucu bıraktı ?

Bunu mu getirecek?

Haise ile prensipte anlasiyorlar ama gönlünden gecn bir alman geciyor

Arkadaş görünen köy klavuz istemez

Bizim ülkede İspanyol, Portekiz ve Fransız teknik adamlar iş yapmaz

Ligin şifresi;

Alman hoca
Yerli sağlam bir yardımcı
Fransa ligi görmüş oyuncular
Yetenekli Portekizliler

Eşref Hamamcıson: Topa hakim olma anlayışını empoze eden katalan bir hoca ile yola devam ermeyi düşünüyorum.

Kim acaba?

Bize acilen şampiyonluk lazım yani yerli hoca gelmeli
Alaman hoca kulağa hoş geliyor ama iyi alamana verecek paramız yok

daniel farke h.o.
1650277775858.webp
1650277695896.webp
1650277741438.webp

Geri
Üst Alt