- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Haise’den daha iyi Türk kim var hocam? Okan mı?
Daha iyi bir Türk hoca demedim. Daha iyi bir hoca gelmeli. Ama ben Türk istiyorum demek istedim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haise’den daha iyi Türk kim var hocam? Okan mı?
Hamamcıoğlu zaten başkanımız o belli de
Haise de td olacak demek
Baya yaygınlaştı haberler
Ön hatları çok hareketli renktaş. Bir de dikkat edersen bekleri orta sahadan bozma. Orta sahaları sert ve bekleri teknik. Mesela bizde en zorlanacağımız kısım bekler olur. Haise gelecekse keşke Clauss'u alabilsek.lille maçını oturdum izledim
lens kadrosunun kalitesinden midir bilmiyorum ama dikkatimi çeken en önemli özellik sürekli hareket, dikine oyun ve bir de nasıl yaptıklarını çözemediğim şekilde ortasahada pas yaparken ters taraf kanatları müthiş boşa çıkarıp ters top atıyorlar
spesifik bir link yok b. botz
Daha iyi bir Türk hoca demedim. Daha iyi bir hoca gelmeli. Ama ben Türk istiyorum demek istedim.
30-35 bütçe mi ne yaptın reis unut o bütçeyiRudi Garcia mi yoksa Franck Haise mi reis.
30-35m euro transfer butcesiyle.

30-35 bütçe mi ne yaptın reis unut o bütçeyi![]()
fransada algısı nasıl bu hocanın
lens olmazsa daha iyi takımlara gitme potansiyeli var mı
Rudi Garcia mi yoksa Franck Haise mi reis.
30-35m euro transfer butcesiyle.
Futbolculuğu vasat bir kariyer. Lens’in altyapısını idare edip A takıma çıktı. Öyle taktisyen, cengaver gözüyle bakılmıyor. Orta sıra takım hocası diyebilirim. Ama denediği taktiksel anlayış göze çarpıyor. Daha işlenmemiş maden gibi diyebiliriz. O şans verilirse elmas da olabilir, kömür de.
senin referansına göre alınması büyük bir risk
En fazla ikisi gider o paradan da 10-15 i kullanılır.kerem
nelsson
marcao
mohammed
sattim
Levent Tüzemen'in "ya bu adamı nereden bulup getirdiniz liseden mi arkadaşınız sn Cenk Ergün size soruyorum" söylemlerini şimdiden duyabiliyorum!!
Avrupalı futbol ekolünün bu topraklarda filizlenmesi için önce medyayı temizlemek gerekiyor.
En fazla ikisi gider o paradan da 10-15 i kullanılır.
İyi idare ediyoruz seni sormalı ama can karabacak değilimsen asiri Can Karabacaka benziyorsun
naber can