Eşref Hamamcıoğlu, Franck Haise ile Prensipte Anlaştı İddiası

lille maçını oturdum izledim

lens kadrosunun kalitesinden midir bilmiyorum ama dikkatimi çeken en önemli özellik sürekli hareket, dikine oyun ve bir de nasıl yaptıklarını çözemediğim şekilde ortasahada pas yaparken ters taraf kanatları müthiş boşa çıkarıp ters top atıyorlar
Ön hatları çok hareketli renktaş. Bir de dikkat edersen bekleri orta sahadan bozma. Orta sahaları sert ve bekleri teknik. Mesela bizde en zorlanacağımız kısım bekler olur. Haise gelecekse keşke Clauss'u alabilsek.

Daha iyi bir Türk hoca demedim. Daha iyi bir hoca gelmeli. Ama ben Türk istiyorum demek istedim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fransada algısı nasıl bu hocanın

lens olmazsa daha iyi takımlara gitme potansiyeli var mı

Maas bütcesi bile Esref'de 35 olmayabilir gibi geliyor bana.

fransada algısı nasıl bu hocanın

lens olmazsa daha iyi takımlara gitme potansiyeli var mı

Futbolculuğu vasat bir kariyer. Lens’in altyapısını idare edip A takıma çıktı. Öyle taktisyen, cengaver gözüyle bakılmıyor. Orta sıra takım hocası diyebilirim. Ama denediği taktiksel anlayış göze çarpıyor. Daha işlenmemiş maden gibi diyebiliriz. O şans verilirse elmas da olabilir, kömür de.

kerem
nelsson
marcao
mohammed

sattim

1650220120497.webp

Futbolculuğu vasat bir kariyer. Lens’in altyapısını idare edip A takıma çıktı. Öyle taktisyen, cengaver gözüyle bakılmıyor. Orta sıra takım hocası diyebilirim. Ama denediği taktiksel anlayış göze çarpıyor. Daha işlenmemiş maden gibi diyebiliriz. O şans verilirse elmas da olabilir, kömür de.

senin referansına göre alınması büyük bir risk

senin referansına göre alınması büyük bir risk

Aslında uygun koşullar olsa alınması gereken bir risk diyebilirim. Ama böyle kötü bir sezondan sonra ortada kaos varken. Çok cesurca olur.

Levent Tüzemen'in "ya bu adamı nereden bulup getirdiniz liseden mi arkadaşınız sn Cenk Ergün size soruyorum" söylemlerini şimdiden duyabiliyorum!!
Avrupalı futbol ekolünün bu topraklarda filizlenmesi için önce medyayı temizlemek gerekiyor.

Su dinazorlar bi geberse, cok rahat edecez de. 10-20 yil falan da bekleriz herhalde

levent
ridvan
urundul
bilgin
guvenc
ve daha niceleri

Geri
Üst Alt