- 23 Temmuz 2011
- 75.503
- 51.033
- 4.693
En son yorumculuk yapiyodugarcia boştayken getirelim işte istediğimiz futbolu oynatır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son yorumculuk yapiyodugarcia boştayken getirelim işte istediğimiz futbolu oynatır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallaha geldi diyelimde bu yazılan twitteki özelliklerde oyuncular bizde varmı yahu. Yeni teknik direktör kim olursa olsun adamın eline inşallah ana kamp başlamadan istediği oyuncular verilir
Şampiyonluk mücadelesinde iyi bir sınavı var ise aslında tam aradığımız bir profil gibi gözüküyor hem oyuncuya değer katan hem gençler ile oynayan hem de yarışmacı.Dünya'nın bir kaç sistem odaklı teknik direktörü dışında böyle bir uygulama yok.
İllaki her hoca istediği adamları aldırıyor ama esas mevzu eldeki kadroya değer katmaktır. Lens'in hocası da öyle, en basiti 3.5 milyon euroya sol bek olarak aldıkları Facunda Medina'nın değeri 10 milyon eurolara çıkarken oyuncu da sol stoper olarak kullanıldı 3lü defansta. Arjantin Milli takımına kadar yükseldi.
Ha hayatında şampiyonluk mücadelesi görmüş mü ona da bakmak lazım. Her şey oyuncu geliştirmek de değil. Özellikle sakin ve kafası rahat adamların Türkiye liginde başarılı olabilmesine ihtimal vermiyorum.
Şampiyonluk mücadelesinde iyi bir sınavı var ise aslında tam aradığımız bir profil gibi gözüküyor hem oyuncuya değer katan hem gençler ile oynayan hem de yarışmacı.
dün izleyemedim lille maçını
90 dk bulabilir miyim acaba arkadaşlar
Lens' in tek bir maçını bile izlemedim, üçlü defansı başarıyla uygulatabilecek bir TD ün gelmesini çok isterim, giderek daha fazla takım bunu uygulayıp kadro kalitesinin ötesinde başarılı olabiliyor. Bahsedilen 3-4-1-2 için aklıma gelen en uygun forvetlerden biri Boupendza...
MM için olumsuzum. Cidden 7-8 veren varsa tereddütsüz paketlerdim...bu paşadaki muleka ile mohammed iyi bir ikili olabilir mi acaba