Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.457
- 36.012
- 2.773
o zaman diagneMM için olumsuzum. Cidden 7-8 veren varsa tereddütsüz paketlerdim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman diagneMM için olumsuzum. Cidden 7-8 veren varsa tereddütsüz paketlerdim...
Hızlı, teknik, devamlılığı yüksek, doğru tercihler yapabilecek adam lazım, hiçbirine uymuyor.. Sormadan söyleyeyim, Gomis hiç olmaz, seneye geçerli garanti sözleşme verilmemeliydi...o zaman diagne
Hızlı, teknik, devamlılığı yüksek, doğru tercihler yapabilecek adam lazım, hiçbirine uymuyor.. Sormadan söyleyeyim, Gomis hiç olmaz, seneye geçerli garanti sözleşme verilmemeliydi...
Diğer mevkiilerde de benzer durum söz konusu. Gelecek TD ün işi çok zor...
Anlattıklarından yola cikarak, zaten biz pas oyunu oynamaya çalışıyoruz. Oyuncularımız buna ayak uyduramadigi için beceremeiyoruz. Pas oyununda da sık sık alan değişerek pas istasyonu yaratmak gerekiyor. Bir başka husus ise bahsettigin topu sana bırakırsa rakip ne yapacağız. İşte bunun için ciddi şekilde top class yada muadili bir iki adam lazım. Bireysel yetenekle ( uzaktan şut , serbest vuruş ) gibi özelikleri iyi olan oyuncular lazım. Ne olursa olsun bencede 3 lu defans formasyonları futbolda daha etkili hale geliyor gibi. Üzerine düşmek ve denemek lazım. Fatih hocada galiba bu tür formasyonu şampiyonlar ligin de denemisti.kendisi hakkinda formasyon ve taktik analizi cok ilginc 3 lu oynatiyor topu rakibe birakip hizli cikiyor ve cok basarili olmus
takimin en buyuk basarisi bos genis alanlar yarati kanatlardan hizli atak yapmak bunu basarmak icin rakibin oyuncularini merkeze cekerek kendine bos alan yaratiyor.
oyunculari surekli alan degistirip pas pozisyonu aliyorlar 3 lu defans oynattigi icin sag ve sol stoper kenarlara acilarak rakibin presini kiriyorlar.
en buyuk handikapi bek ve kanat oyuncularinin geriye donuslerde gec kalmasi durumunda ozellikle ters kanata atilan uzun toplarda defansi eksik yakalaniyor bunu tuchel cok iyi analiz edip uygulamis.
bence turkiyede cok basarili calisabilecek bir sistem ancak anadolu takimlari da zaten boyle oynuyor , rakipte al kardesim sen oyna deyip bize verirse topu bu formasyonla bos alan bulamaz ve sikisan oyunda nasil performans gosteririz bilemiyorum.
bu acidan geriye cekilip rakibi uzerimize ceken ve akillica bos alanlar yaratan bir anlayisa sahip olmak en defansif anadolu takimini bile kendi sahasindan cikmaya zorlayan bir oyun anlayisi gutmek lazim.
bu tarz bir ligte hic oynamis mi kendisi bilemiyorum fransada acik oyun tercih edilir orada bu kontra atak anlayisi is yapabilir turkiyede ise bu uc buyuklerde pek benimsenen bir futbol anlayisi degil.
ben aslinda bu futbol anlayisini seviyorum 3 topla ataga kalkmak hizli kanat oyunculari kullanmak
denayeri alabilirsek ozan yada ozanporfavor geri donerse 3 lu de oynayabiliriz.
cok ama cok iyi bek ve kanat oyunculari lazim
kerem marcao giderse takviye lazim.
bu sistem onyekuru ile guzel calisir mesela.
torrentin oyun anlayisinda farki rakibe topu birakmaktan cekinmemesi.Anlattıklarından yola cikarak, zaten biz pas oyunu oynamaya çalışıyoruz. Oyuncularımız buna ayak uyduramadigi için beceremeiyoruz. Pas oyununda da sık sık alan değişerek pas istasyonu yaratmak gerekiyor. Bir başka husus ise bahsettigin topu sana bırakırsa rakip ne yapacağız. İşte bunun için ciddi şekilde top class yada muadili bir iki adam lazım. Bireysel yetenekle ( uzaktan şut , serbest vuruş ) gibi özelikleri iyi olan oyuncular lazım. Ne olursa olsun bencede 3 lu defans formasyonları futbolda daha etkili hale geliyor gibi. Üzerine düşmek ve denemek lazım. Fatih hocada galiba bu tür formasyonu şampiyonlar ligin de denemisti.
MasallahFull 3’lü oynatıyor ve neredeyse tüm taktiği birebirler üzerinden hücum aksiyonu yaratmak üzerine. Bizim lige uygun bir taktik anlayışı var bence. Belçika-Fransa ekolü Türkiye’ye daha yakın yapılar.
Kim gelirse gelsin en az 6-7 transfer gerekeceği için, doğru oyuncu seçebilen bir hoca olması şart. Haise bu konusa nasıl bilmiyorum ama kontenjan sebebiyle arkaya 2 yerli takviyesi şart. 4 Türk olursa kaleci de Türk olmalı. Bu sene düştüğümüz hataya tekrar düşüp orta ve hücumu Türk’lerden kurarsak geçmiş olsun.
————-———Kaleci——-
-——-Kaan——Nelsson—-Marcao
Mert M——————-————————PVA
———Lerma———GedsonBenzeri——
———N.10———————-Kerem/Yunus
—————-Mariano Diaz—————
Lens anca göze takılır. Galatasaray için dünya yakilirayrica lens cok iyi gidiyor adam neden takimini biraksin o da ayri bi soru isareti
Eşref alt yapıdan kendisine takdim edecektirVallaha geldi diyelimde bu yazılan twitteki özelliklerde oyuncular bizde varmı yahu. Yeni teknik direktör kim olursa olsun adamın eline inşallah ana kamp başlamadan istediği oyuncular verilir
@Gökhan Sancak Marseille maçlarında izlemişsindir herhold
3 ay çokDemek ki 3 ay sonra gönderilecek yeni hoca da bu. 3 ay sonra kim gelir?
Haise’den daha iyi Türk kim var hocam? Okan mı?İzledim. 3’lü defans oynatıyor. Ben daha iyi birinin gelmesi gerektiğini ve zaten Türk isim gelmesini istiyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi