Eşref Hamamcıoğlu, Franck Haise ile Prensipte Anlaştı İddiası

Hızlı, teknik, devamlılığı yüksek, doğru tercihler yapabilecek adam lazım, hiçbirine uymuyor.. Sormadan söyleyeyim, Gomis hiç olmaz, seneye geçerli garanti sözleşme verilmemeliydi...

Diğer mevkiilerde de benzer durum söz konusu. Gelecek TD ün işi çok zor...

Hızlı, teknik, devamlılığı yüksek, doğru tercihler yapabilecek adam lazım, hiçbirine uymuyor.. Sormadan söyleyeyim, Gomis hiç olmaz, seneye geçerli garanti sözleşme verilmemeliydi...

Diğer mevkiilerde de benzer durum söz konusu. Gelecek TD ün işi çok zor...

gomis sözleşmesi gerçekten saçma

ama diagne ya da mohammedden biri kalır

bu arada ben de 3lü çok istiyorum keşke olsa

pva barış gibi isimlerin özellikle iyi olacağını düşünüyorum

barış çift forvetin ikincisi olabilir

kendisi hakkinda formasyon ve taktik analizi cok ilginc 3 lu oynatiyor topu rakibe birakip hizli cikiyor ve cok basarili olmus

takimin en buyuk basarisi bos genis alanlar yarati kanatlardan hizli atak yapmak bunu basarmak icin rakibin oyuncularini merkeze cekerek kendine bos alan yaratiyor.

oyunculari surekli alan degistirip pas pozisyonu aliyorlar 3 lu defans oynattigi icin sag ve sol stoper kenarlara acilarak rakibin presini kiriyorlar.

en buyuk handikapi bek ve kanat oyuncularinin geriye donuslerde gec kalmasi durumunda ozellikle ters kanata atilan uzun toplarda defansi eksik yakalaniyor bunu tuchel cok iyi analiz edip uygulamis.

bence turkiyede cok basarili calisabilecek bir sistem ancak anadolu takimlari da zaten boyle oynuyor , rakipte al kardesim sen oyna deyip bize verirse topu bu formasyonla bos alan bulamaz ve sikisan oyunda nasil performans gosteririz bilemiyorum.

bu acidan geriye cekilip rakibi uzerimize ceken ve akillica bos alanlar yaratan bir anlayisa sahip olmak en defansif anadolu takimini bile kendi sahasindan cikmaya zorlayan bir oyun anlayisi gutmek lazim.

bu tarz bir ligte hic oynamis mi kendisi bilemiyorum fransada acik oyun tercih edilir orada bu kontra atak anlayisi is yapabilir turkiyede ise bu uc buyuklerde pek benimsenen bir futbol anlayisi degil.

ben aslinda bu futbol anlayisini seviyorum 3 topla ataga kalkmak hizli kanat oyunculari kullanmak

denayeri alabilirsek ozan yada ozanporfavor geri donerse 3 lu de oynayabiliriz.

cok ama cok iyi bek ve kanat oyunculari lazim

kerem marcao giderse takviye lazim.

bu sistem onyekuru ile guzel calisir mesela.
Anlattıklarından yola cikarak, zaten biz pas oyunu oynamaya çalışıyoruz. Oyuncularımız buna ayak uyduramadigi için beceremeiyoruz. Pas oyununda da sık sık alan değişerek pas istasyonu yaratmak gerekiyor. Bir başka husus ise bahsettigin topu sana bırakırsa rakip ne yapacağız. İşte bunun için ciddi şekilde top class yada muadili bir iki adam lazım. Bireysel yetenekle ( uzaktan şut , serbest vuruş ) gibi özelikleri iyi olan oyuncular lazım. Ne olursa olsun bencede 3 lu defans formasyonları futbolda daha etkili hale geliyor gibi. Üzerine düşmek ve denemek lazım. Fatih hocada galiba bu tür formasyonu şampiyonlar ligin de denemisti.

Anlattıklarından yola cikarak, zaten biz pas oyunu oynamaya çalışıyoruz. Oyuncularımız buna ayak uyduramadigi için beceremeiyoruz. Pas oyununda da sık sık alan değişerek pas istasyonu yaratmak gerekiyor. Bir başka husus ise bahsettigin topu sana bırakırsa rakip ne yapacağız. İşte bunun için ciddi şekilde top class yada muadili bir iki adam lazım. Bireysel yetenekle ( uzaktan şut , serbest vuruş ) gibi özelikleri iyi olan oyuncular lazım. Ne olursa olsun bencede 3 lu defans formasyonları futbolda daha etkili hale geliyor gibi. Üzerine düşmek ve denemek lazım. Fatih hocada galiba bu tür formasyonu şampiyonlar ligin de denemisti.
torrentin oyun anlayisinda farki rakibe topu birakmaktan cekinmemesi.

torrent ve pozisyon futbolunu savunan hocalar ( misal yeni nesil terim ) topun kontrolunu her daim kendilerinde olmasini ister.

Avrupa maclarindaki sablonumuz underdog olmamizdan oturuydu halbuki bu sablonu iyi oynayabilmemiz takim acisindan bazi isaretler gosteriyorken buna benzer bir anlayisi ligte benimsemememiz malesef bizi kisir futbola mahkum etti.

torrentin de basarili olamamasi bu yuzden cunku gol yollarinda etkisizi bir takimiz.pozisyon oyununda top sende olsa da ceza sahasinda gol beklentisi yuksek pozisyonlara girme oranin cok onemli biz bu acidan cok cok geriye gittik.

bu acidan hizli ataga cikan ve rakibi eksik yakalayan sonuca odakli br sablonu ben daha cok seviyorum bana daha da heyecanli geliyor acikcasi.

bunun en olumlu yani su ; eger defans ve kademeyi iyi yapabilir ve az gol yemeyi basarabilirsen mevcut oyun anlayisimizin aksine rakipten once gol bulup rakibin dengesini daha da bozup bos alan bulma sansimizi artirabiliriz.

tam tersi mevcut sablonda pozisyon uretmekte gucluk cekerken rakip sahaya oyunu yiktigimiz esnada yedigimiz bir gol bizim daha da fazla acik vermemize ve 2-0 geriye dusup hatta fark yedigimiz orantisiz surpriz sonuclara yol aciyo siklikla.

yani geride bekleyip hizli ataga cikan takimlar erken gol bulduklarinda sanslari cok daha fazla artiyor.

Full 3’lü oynatıyor ve neredeyse tüm taktiği birebirler üzerinden hücum aksiyonu yaratmak üzerine. Bizim lige uygun bir taktik anlayışı var bence. Belçika-Fransa ekolü Türkiye’ye daha yakın yapılar.

Kim gelirse gelsin en az 6-7 transfer gerekeceği için, doğru oyuncu seçebilen bir hoca olması şart. Haise bu konusa nasıl bilmiyorum ama kontenjan sebebiyle arkaya 2 yerli takviyesi şart. 4 Türk olursa kaleci de Türk olmalı. Bu sene düştüğümüz hataya tekrar düşüp orta ve hücumu Türk’lerden kurarsak geçmiş olsun.

————-———Kaleci——-

-——-Kaan——Nelsson—-Marcao

Mert M——————-————————PVA
———Lerma———GedsonBenzeri——

———N.10———————-Kerem/Yunus
—————-Mariano Diaz—————
Masallah
Sponsor da sen olursun artik.

adamın gelme ihtimali çok düşüktür zaten ortamı iyiyse

Belli olmaz. Orada 300 400 bin aliyorsa burada 1.5 civari alir.

Hamamcıoğlu zaten başkanımız o belli de
Haise de td olacak demek
Baya yaygınlaştı haberler

Burada bazıları burun kıvırıyor da adam niye bize gelsin ki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lille maçını oturdum izledim

lens kadrosunun kalitesinden midir bilmiyorum ama dikkatimi çeken en önemli özellik sürekli hareket, dikine oyun ve bir de nasıl yaptıklarını çözemediğim şekilde ortasahada pas yaparken ters taraf kanatları müthiş boşa çıkarıp ters top atıyorlar

Geri
Üst Alt