Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı!

Hayırlı olsun, ben de beklemiyordum Eşref Hamamcıoğlu'nun adaylığını. Şimdiye kadar Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun adaylıkları kesinleşti. 3. bir adayın çıkacağını sanmam. İlk seçimde Metin Öztürk'e fark atan Eşref Hamamcıoğlu kıl payı Burak Elmas'a kaptırmıştı başkanlığı. Bu sefer başka aday çıkmazsa yüzde 99 olasılıkla Eşref Hamamcıoğlu olacak yeni başkanımız. ekibinde kimler olacak Abdurrahim Albayrak olacak mı bekleyip göreceğiz. Teknik direktör tercihi ne olacak. Önümüzdeki sezon Torrent'le mi devam edecek yoksa Okan Buruk tarzı bir Türk teknik direktör mu getirecek yoksa tecrübeli ve kariyerli bir yabancı teknik direktör mü getirecek, Campos ve Sensible ile devam edecek mi bunları netleştirmesi lazım ve seçimden önce kamuoyuna açıklaması lazım.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Esref dedosum ilen 2023 sampiyonlugumuz hayırlı olsun👨‍💻

seçim ve sonrası için tarot falları ne diyor reis
Valla burak elmas öyle hayal kirikligi oldu ki,cok umudum olmasa da,aysalin adaylığını bekledim ama olmadi.balik burcu esfref dede,jupiter baliktayken aday oldu,baskan seçilir buyuk ihtimal.seneye jupiter boğayla sosyal medya ve taraftar destegini alir gibi gorunuyor,şampiyonlukta gelir buyuk ihtimal

Valla burak elmas öyle hayal kirikligi oldu ki,cok umudum olmasa da,aysalin adaylığını bekledim ama olmadi.balik burcu esfref dede,jupiter baliktayken aday oldu,baskan seçilir buyuk ihtimal.seneye jupiter boğayla sosyal medya ve taraftar destegini alir gibi gorunuyor,şampiyonlukta gelir buyuk ihtimal
aysal bu defa gene neden kaçmış bahanesi ne imiş?

Yeni yedek kalecimiz Uğurcan Çakır hayırlı olsun.

Zaten en başta Eşref Hamamcıoğlu gelmeliydi 41 oyla kaybetmişti Burak Elmas'a o 41 oy yüzünden koca 1 senemiz heba oldu, şimdi tekrardan önümüzdeki sezon şampiyonluğa kaldığımız yerden devam ederiz. Kariyerli Alman, İtalyan ya da Portekizli bir teknik direktör getirmeli. Okan Buruga futbolda bir görev vermeli artık yeni gelecek yabancı teknik direktörün yardımcısı mi olur, Florya'dan sorumlu sportif direktör mu olur orasını bilemem Okan'ı ikna etmesi lazım. Eşref baskanimiza tüm camia destek vermeli tek yürek tek bilek hep bir ağızdan Eşref Hamamcıoğlu çok yaşa bizi şampiyon yap

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zamanın kisitli olmasi galiba☹anlamadi kimse,oluşturdugu listede güclüymüş üstelik
la yok yav
ilk kaçısı aziz hapisten salınınca olmuştu
geçenler de de aziz ali koça giydirecek diye haberler çıktı ateş püskürecek cart curt. alinin yanında gümbürtüye gitmemek için kaçtı bu defada.
hür azizden baya korkuyor

Çok önemli bir isim çıkmadığı müddetçe kazanacaktır. Bence mantıklı birisi. Gelince hemen Torrent'i göndermeye çalışmayacaktır. Masraflı işlere girişmeyecektir. Hatta önceki yönetimin son dönemde yaptığı Campos, Sensibile gibi mantıklı atılımlarını devam ettirebileceğini düşünüyorum. Hayırlı olur umarım camiamıza.

Geri
Üst Alt