Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı!

İnşallah bir alman hoca getirir onu da denemiş oluruz sonunda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaten en başta Eşref Hamamcıoğlu gelmeliydi 41 oyla kaybetmişti Burak Elmas'a o 41 oy yüzünden koca 1 senemiz heba oldu, şimdi tekrardan önümüzdeki sezon şampiyonluğa kaldığımız yerden devam ederiz. Kariyerli Alman, İtalyan ya da Portekizli bir teknik direktör getirmeli. Okan Buruga futbolda bir görev vermeli artık yeni gelecek yabancı teknik direktörün yardımcısı mi olur, Florya'dan sorumlu sportif direktör mu olur orasını bilemem Okan'ı ikna etmesi lazım. Eşref baskanimiza tüm camia destek vermeli tek yürek tek bilek hep bir ağızdan Eşref Hamamcıoğlu çok yaşa bizi şampiyon yap

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahmet içip içip yazıyorsan kötü
İçmeden yazıyorsan daha kötü

@Berkan Yavuz

beyler hiçbir başkan adayına olumlu şeyler yazmayalım lütfen

sonra yb tutuyoruz

Eşref Hamamcıoğlu, 1954 yılında İstanbul doğumludur. 1975 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1980 yılında Sorbonne 'Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. 1981-1992 yılları arasında Tekfen Holding'e bağlı grup şirketlerinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. 1992-2012 yılları arasında Sodexo'da Kurucu Genel Müdür ve CEO olarak görev yapmıştır. Ayrıca 1994-1998 yılları arasında Sayın Duygun Yarsuvat ve merhum Anıl Büyükeroğlu, başkanlıklarında Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu'nda ve 2001-2002 döneminde Sayın Mehmet Cansun başkanlığında Galatasaray Spor Kulübü'nde Muhasip üye olarak çalışmıştır. Türk-Fransız Ticaret Derneği, TÜSİAD, Türkiye Olimpiyat Komitesi üyesidir. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Ahmet içip içip yazıyorsan kötü
İçmeden yazıyorsan daha kötü

@Berkan Yavuz
Ne alaka yaw boşta o kadar teknik direktör varken gidip çaycı Torrent'i getiren Burak Elmas'ı mi destekleyecektik başkan dediğin fatih Terim'i gönderiyorsa ne yapıp edip boştaki Joachim Löw'u getirirdi gör bak Eşref başkanımız kimi getirecek teknik direktörlüğe iyi izle

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seçimi kaybettik diye küllüm salmadılarsa doğal aday olması gerekirdi. Metin Öztürk ya da Eşref Hamamcıoğlu olsun artık. Üçüncü bir grup suyu bulandırır. Zaten 2 senelik bir yönetim olacak. Daha iyi olabilir böylesi.

Yabancı bir hoca ile çalışacağını düşünüyorum ama öyle yüksek profilli biri değilde daha yetiştirici biri. Claude Puel, Trpisovsky, Daniel Farke gibi bu tarz biriyle de anlaşamazsa Okan Buruk ile çalışır tahminim.

Şu anda kazanmaya en yakın aday kendisi gibi görünmekle birlikte listesini görmek lazım listesinden güçlü isimleri Özgörkey, Adnan Nas gibi isimleri kaybettiyse ve yerlerini dolduramazsa kaybetme ihtimali de var ama aday olduğuna ve Aysal ile görüşüp bu kararı aldığına göre ben listesini daha da güçlendirebilmiş olacağına inanıyorum en azından güç kaybetmemiştir. Aysal olsaydı kendisi olmayacaktı ki Aysal'ın kararını bekledi. Başka aday çıkmazsa favori bence.
İnşallah listesini dediğiniz gibi güçlendirmiştir.Geçenki listesinde Ebru Köksal gibi güçlü isimler de vardı, Pelin Öztekin gibi anlamsız kişiler de vardı

Sürpriz bir aday çıkmazsa başkan olacak yüksek ihtimal.Futboldan hiç anlamıyor ama birde onu deneyelim bakalım belki güzel işler yapar.

Geri
Üst Alt