Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı!

Cenk ergün sd olacak gibi bir haber dolaşıyordu ortada. ne kdr doğru bilemem, doğru bir isim mi ondan da emin değilim.

Ben Hamamcının yerinde olsam Campos ile belmasın bıraktığı yerden devam ederim. Danışmanlık alırım

Yerli hocayla asla çalışmam

Cenk sd olacaksa dikkatli olmak lazım, arda antrenör ekibinde yer alabilir muhtemelen. buna da engel olurum.
Eşref Arda'ya karşı diye biliyorum. Geçen seçimde buna benzer açıklamalar yapmıştı.

Evet beyler muhtemelen eşref seçilince 3 sene gsliliğimi askıya alıyorum. Belması parasız diye eleştiren herif kasa kolaylığı yapmamız söz konusu değil demiş. Kısaca herkesi satacaz bütün takımı vasıfsız vasat ucuz heriflerle dolduracaz demiş

Cenk ergün sd olacak gibi bir haber dolaşıyordu ortada. ne kdr doğru bilemem, doğru bir isim mi ondan da emin değilim.

Ben Hamamcının yerinde olsam Campos ile belmasın bıraktığı yerden devam ederim. Danışmanlık alırım

Yerli hocayla asla çalışmam

Cenk sd olacaksa dikkatli olmak lazım, arda antrenör ekibinde yer alabilir muhtemelen. buna da engel olurum.
Türkiye'de son 15 yılda sadece yerli hocaların şampiyon olması dışında bir sıkıntı görmüyorum.

Dedem nuri sahini getir+nuri sahin campos ve sensibile ile çalışsın lutfen

SD EmreB
TD Okan Buruk

Campos ve yerli sikotlari dehle. Sensible kalsın.
emre b. hayalini bi tarafa bırakırsak sence doğru sportif direktör kim olur. cenk ergün fazla kötü tercih olmaz gibi, aklıma daha iyi yerli bir s.d adayı gelmiyor açıkcası

Cenk Ergun dogru hamle. 2 sene ust uste sampiyon oldugumuz kadroyu kuran Cenk Ergundu. Terim gelince sutlandi cunku Fatih hoca tranferde isine karisilmasini hic sevmez

Getirse getirse hamza hamzaoğlunu getirir fazla bir şey beklemeyin bu adamdan

Torrent ha 5 bin euro ha

Kovirmisen Ağam repliği geldi gözlerimin önüne direk

Geri
Üst Alt