Eşref Hamamcıoğlu: "Kasa kolaylığı sağlamamız mümkün değil"

Adamın fikri yok başkanlığa adayım diyor, başkaları nasıl çözdüyse öyle çözerim diyor…

Burak başkan ışıtanı gönderip fenerlileri temizlese çevresindeki hepsinden iyidir

Eşref Hamamcıoğlu: "Yöneticilikte biraz sertlik ve otorite gerekiyor, Aziz Yıldırım'da bu var. Mesela Ali Koç'ta efendilik tarafı çok güzel. İkisinin ortası doğru bir başkan! Niye doğru bir profil arıyorum çünkü Galatasaray'da seçimler yaklaşıyor..." (Yeni Açık)

bunu gercekten demis mi? :ROFLMAO:

ben paralı başkan kafasına katılmıyorum bu arada.

çok göreceli bir bakış açısı - adamın dediği kimse sağlayamaz lafı doğru. Bu devirde çok ekstra biri değilsen, 10 M euro ya da daha da büyük rakamları bana göre kolaylık adı altında sağlayamazsın... 160 M liradan bahsediyoruz öyle konuşunca - eskisi gibi 40-50 M TL yapmıyor o rakam.

ama FT ve Aziz Yıldırım lafları tehlikeli olmuş.

Aziz yıldırım en çok GS sşampiyonluğu gören fenev başkanı sayın hamamcıoğlu, aradığınız profil o olmamalı kısaca.
Valla paralı olan adamin sözü her yerde geçiyor Ünal aysal aristokrat duruşuyla iki kelime edince çil yavrusu gibi dağılıyordu beynamazlar. Sonra züğürt başkan geldiğinde aman tff kizmasin aman mhk şunu demesin yok federasyon bizle oynuyor aman ali koç la arami iyi tutuyum uğraş dur ondan sonra.

Eşref Hamamcıoğlu: "Yöneticilikte biraz sertlik ve otorite gerekiyor, Aziz Yıldırım'da bu var. Mesela Ali Koç'ta efendilik tarafı çok güzel. İkisinin ortası doğru bir başkan! Niye doğru bir profil arıyorum çünkü Galatasaray'da seçimler yaklaşıyor..." (Yeni Açık)

akli başında olan ve başkan adayı olan bir galatasaraylı böyle konuşmaz.
yani fenevli bakış açısı bu - bize ne adamlardan, bahsetmeye bile değmez, isimlerini bile iç politikada kullanmamak lazım - kendi işimize bakalım.
her gün komikleşiyor bu iş

biri diyor torrentin istifasına şampanya patlatırız
diğeri aziz yıldırım'ı över..

ulen bu mu tepe koltuğa oturacak adamlar ya

Valla paralı olan adamin sözü her yerde geçiyor Ünal aysal aristokrat duruşuyla iki kelime edince çil yavrusu gibi dağılıyordu beynamazlar. Sonra züğürt başkan geldiğinde aman tff kizmasin aman mhk şunu demesin yok federasyon bizle oynuyor aman ali koç la arami iyi tutuyum uğraş dur ondan sonra.
paralı derken kulübe para çıkarıp koyan profilden bahsediyorum

senin dediğin eli , arkası güçlü - konuşana yapıştırma ihtimali olan bir profil - o başka iş, keşke öyle daha dinamik genç adam olsa.

@Emrah Duvar
@Emre Bari

Turk futbol ortamı

Son gün mü bugün başvuru için
Metin, Eşref dışında aday var mı

Çulsuz dediğimiz Burak Elmas'ın bile yönetiminde para veren kuzu grup fln vardı 20-25 milyon dolar kasa kolaylığı sağladığı konuşuluyor.Rezzan 7 milyon verdim vs dedi.Mağazacılıkta tanrıverdi baya cebinden masraf yaptığını açıkladı vs

Son gün mü bugün başvuru için
Metin, Eşref dışında aday var mı
divana liste vermek için son evet.
çıkmaz daha aday bana göre - realist değil pek. Kimse oturduğu hali düzeninden bir anda milyarlar TL borcu yönetmeye soyunmaz kolay kolay

paran yoksa niye ibra etmeyin utanmadan bi de seçime giriyosun ulan eşref ulan eşref sapsız eşref

yeni yasayla kim parasını yatırır zaten yaw

İbrasızlığı kaldırdım gitti, Elmasla devam ediyoruz

Geri
Üst Alt