Eşref Hamamcıoğlu: "Kasa kolaylığı sağlamamız mümkün değil"

O saçma kısımlardaki açıklaması yokmuş ki profil olarak ve daha önceki açıklamalarına baktığımda nasıl böyle açıklama yaptı şaşırmıştım. Onun dışında kimse kasa kolaylığı sağlayamaz kısmı da nispeten doğru BB anlaşmasının devreye girmesi ile artık bu zor önemli olan finansman yaratman. Mesela sezon sonu Nef ile anlaşmayı fesih etmen için madde de var daha yüksek sponsorluk bulmalısın ve ona geçersin ekstra iş birliği ve sponsorlukla girdi sağlarsın. En önemlisi Kemerburgaz onun için kaynak hazır mı? Elmas zamanında Kuzu yapacaktı 1 aya irtifa hakkı alınınca inşaata başlanacaktı.

Vay anasını herifler yalanda çığır açmışlar.

Fatih Hoca 53'lü, Eşref 54'lü.

Eşref beyin babasına "geçen yıl Adana'da bir cengaver doğdu, adını Fatih koydular. Seninkinin göbek adını Fatih koyun!" diye vahiy geldi herhal.
Aziz Yıldırım ve Fatih Terim açıklamaları yalanmış öyle bir açıklama yokmuş zaten bu güne yaptığı açıklamaları görünce öyle bir açıklama nasıl yapacak bir profili olmamıştı.

Hahaha ulan Spor Arena Hurriyet'in degil mi? Fenerli admin galiba.

O saçma kısımlardaki açıklaması yokmuş ki profil olarak ve daha önceki açıklamalarına baktığımda nasıl böyle açıklama yaptı şaşırmıştım. Onun dışında kimse kasa kolaylığı sağlayamaz kısmı da nispeten doğru BB anlaşmasının devreye girmesi ile artık bu zor önemli olan finansman yaratman. Mesela sezon sonu Nef ile anlaşmayı fesih etmen için madde de var daha yüksek sponsorluk bulmalısın ve ona geçersin ekstra iş birliği ve sponsorlukla girdi sağlarsın. En önemlisi Kemerburgaz onun için kaynak hazır mı? Elmas zamanında Kuzu yapacaktı 1 aya irtifa hakkı alınınca inşaata başlanacaktı.

Sbvsgsja

Niye boyle bir sey uydurmuslar ki yaw :asd:

Popülist biri yerine realist birinin gelmesi iyidir şampiyon olurmuyuz bilmem ama realist biriyle hirsizda değilse daha kötüye gitmeyiz ama metin Öztürk misal dibin dibine götürürüm diyor resmen

Desteklediğimden değil ama aday olurken atıp tutanların ne yaptığını gördük yok şununla anlaştım yok şu kadar para koyacağım vs. vs. adam hiç değilse neyi yapamayacağını söylemiş. Ben bu başkan adaylarının boş hamaset yapmalarından sıkıldım, Burak Elmas'dan tiksinme sebebim tamamen atıp tutup sonra kıvırmaya çalışması, yeni gelen başkan en azından söylediğinin arkasında dursun yeter kaynak bir şekilde bulunur, hangi başkan yağdırmış bu zamana kadar...

elbet bugünler de geçer, aday olmaktan kaçan isimler günü gelince tekrar öne çıkmak isteyecektir, işte o zaman camia topluca bi ''NAH'' çekmelidir

İyi bari yalanlama olması iyi olmuş.

Bizde gerçi arık sazan gibi atlayıp her negatifi doğru kabul ediyoruz. bu nedenle böyle habeler çıkıyor hep. FT ve Aziz Yıldırım tatavaları haricinde bencede kasa kolaylığı bu devirde öyle yaratamaz. Çok geçmeden takip edip cevap vermesi iyi oldu.

aylardır burak elmasa demediğimi bırakmadım ancak koskaca Galatasaray metin öztürk veya bu dededen başka bir aday çıkaramıyorsa inşallah bi şey olur da burak elmas devam eder

Ne tuhaf adamlarsiniz ya

Secim dönemi boyunca adamin yaptigi aciklamalar belli

Baskanligini görelim yanlis yaptiginda elestiriler gelir zaten mevcut baskan da oldugu gibi

Adam doğruyu söylemiş ve dokuz köyden kovulmuş.

Bunun gibi adamlar yüzünden 500.000 Euro’ya. Milyonlarca Euro edecek oyuncuları kaçırıyoruz kaçırıyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Cengiz başkana yaptığı hareketten dolayı bu adamı sevmiyorum. Kasa kolaylığı fln sağlamayacaksa adım duyulsun bir itibarım olsun diye giriyordur seçime ki geçen seçimde de ucu ucuna kaybetti büyük ihtimalle bu sefer kazanır. Parası olmayanlar mümkünse bizim takımın başkanlığına aday olmasın bir zahmet. Bir dünya ödeme vardır şimdi nasıl ödeyeceksiniz mecbur cebinizden koyacaksınız e oda yoksa ne yapacaksınız banka kredi de vermez bankalar birliği anlaşmasından dolayı gidip ona buna el açmaya başlarsınız 3-5 ay sonra nasıl transfer yapacaksınız paran yoksa aday olma yada senin paran olmasa bile kurduğun yönetimde paran olsun ki en azından kısa vadede rahat atlatalım yoksa hepten sıkıntılı bir durum.

Çulsuz dediğimiz Burak Elmas'ın bile yönetiminde para veren kuzu grup fln vardı 20-25 milyon dolar kasa kolaylığı sağladığı konuşuluyor.Rezzan 7 milyon verdim vs dedi.Mağazacılıkta tanrıverdi baya cebinden masraf yaptığını açıkladı vs
25 milyon lira ama Sadri Şener'in yeğeni

Geri
Üst Alt