Eşref Hamamcıoğlu: "Kesinlikle yıldız transferi olmayacak!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1651148355980.png

Eşref Hamamcıoğlu: "Yeni bir seçim olacağını düşünmüştüm ama hiç hazırlık yapmadım. Ama yeni seçimde aday olacağıma karar vermiştim."

Eşref Hamamcıoğlu: "Galatasaray'da görev almaya hazırız."

Eşref Hamamcıoğlu: "Erden Timur ile basketbol konusunda toplantı yaptık ve seçilmemiz halinde aynı modelin devam etmesi konusunda mutabık kaldık."

Eşref Hamamcıoğlu: "Sportif başarıyı satın almayacağız. Kesinlikle yıldız transferi olmayacak, imkan yok zaten. Gençleşme projesini destekliyorum. Değerini bulmuş genç futbolcuyu almak da var ama önceliğimiz altyapıdan çıkarmak olacak."

Eşref Hamamcıoğlu: "Bunun için güçlü bir genel kurul iradesiyle göreve gelen bir yönetim lazım. Biz bu cesur kararları almaktan çekinmiyoruz."

Eşref Hamamcıoğlu: "Şöyle bir hayal satmıyoruz; A, B, C yıldızlarını alacağız, seneye işi koparttık, dünyanın en iyi takımlarından olacağız gibi hayal görmemek lazım. İnce eleyip sık dokuyacağız. Verimli çalışacağız."

Eşref Hamamcıoğlu: "Ben hiç kimseye haydi bayrakları çıkartın, formaları çıkartın seneye şampiyonuz diye bir vaatte bulunmuyorum."

Eşref Hamamcıoğlu: "Benim hayalim bir Jupp Derwall devriminin başlaması lazım Galatasaray'da. Ben Jupp Derwall dedim diye Alman bir hoca olarak da algılamayın."

- Şu anda yabancı teknik direktör mü, yerli teknik direktör mü ağır basıyor?"

Eşref Hamamcıoğlu: "Şu anda yabancı ağır basıyor."

Eşref Hamamcıoğlu: "Hoca konusunda bir kısa listemiz var ama şu ana kadar kimseyle görüşmedik. Kontrollü bütçelerle iyi çalışacak hocayı bulmamız lazım."

Eşref Hamamcıoğlu: "Orta ve uzun vadeli planlarımızda Torrent vizyonunda bir hoca ile çalışma düşüncemiz yok."

Eşref Hamamcıoğlu: "Torrent sezon ortasında geldi ancak bizim Torrent ile ilgili bir karar almamız için önce sözleşmesini bilmemiz lazım. Kurumsal devamlılık anlamında sözleşmeyi görmeden bir karar vermemiz doğru olmaz. Geçmişte benzer hatalar yapıldı."

Eşref Hamamcıoğlu: "Sezonu mutlaka Torrent hocayla tamamlayacağız. Öyle bir şey mümkün değil. Sayın Torrent'in itibarı da bizim kurumsal itibarımız da önemli."

Eşref Hamamcıoğlu: "Lucescu dönemi yaşadık ve Lucescu kısıtlı kaynaklarla en iyi takımı kuran ve başarıya ulaşan bir teknik direktörlerden bir tanesi. Sonuç olarak elinizdeki imkanlar kadar harcayacaksınız. Şartlar bu. Küçülmek yok, verimlilik esas."

Eşref Hamamcıoğlu: "Riva-Florya-Kemerburgaz bir bütün. Riva'dan 400-600M₺ gelir bekliyoruz. Florya'da yeniden projeye başlayıp Kemerburgaz'a geçmemiz gerekiyor. Florya'dan bir avans alıp Kemerburgaz'a başlamamız gerekiyor."

Eşref Hamamcıoğlu: "Kasa kolaylığı şeker gibi. İlk aldığınızda verdiği haz güzel ama o şeker vücudumuzu tahrip ediyor. Bugüne kadar hep böyle oldu. Galatasaray'a zarar veriyor."

Eşref Hamamcıoğlu: "Taraftarlarımızdan ricam, artık bu gerçeklerle yüzleşelim. Bu iş kasa kolaylığı ile dönecek bir iş değil."

Eşref Hamamcıoğlu: "Arkamızda 3 güçlü kuruluş var. Sahipleri Galatasaraylı. Amatör branşlarda planlanmış maddi destekleri olacak."

Eşref Hamamcıoğlu: "Önemli varlıklarımızdan ikisi Mecidiyeköy ve Ada. Mecidiyeköy'deki ince uzun dar otel inşaatımızda 2 seçenek var. Kiralamak veya satmak."

Eşref Hamamcıoğlu: "Ada şu an bizim sayılır. Ufak pürüzler var. Adayı bir an önce hizmete açmak istiyoruz. Adanın her şeyden önce sosyal tesisimiz olduğunu unutmamak lazım."

Eşref Hamamcıoğlu: "Son dönemde yaşanan krizler herkesin malumu. Ukrayna-Rusya, Döviz artışı vs. Bu konuda Bankalar Birliği ile görüşüp faiz ödemesinin 1 yıl ertelenmesini isteyeceğiz. Bu konuda olumlu dönüşler de aldık."

Eşref Hamamcıoğlu: "Yönetim Kurulu'nun görev yeri stat ama bu demek değildir ki Florya'ya gitmeyeceğiz. Zaten benim evim Yeşilköy'de. Florya'ya yakın."

Eşref Hamamcıoğlu: "Biz bu görevi devralırsak görev süremiz 2 yıl, 1 ay olacak. Geçen seçime 5 aday girdik. Burak Elmas ile ben açık ara sivrilmiştik. Yönetim güçlü bir oy ile seçilmediyse bir sıkıntı çıkıyor."

Eşref Hamamcıoğlu: "Önceki seçimde çok fazla vaat vardı. Bunların gerçekleşmeyeceğini biliyorduk. Genel Kurul da inanmamış ki Burak Elmas %35 oy ile seçildi. İnanmayan %65'lik kesim vardı."

Eşref Hamamcıoğlu: "Lütfen genel kurul üyelerimiz sandık başına gelsinler. Lütfen güçlü bir yönetim kurulu seçelim. O zaman daha dik duran bir yönetim olur. Beyaz sayfa açalım. Zaman o zaman. Aksi takdirde Galatasaray elden kaçacak."

(GS TV)

anladık eşref bey yabancı hoca düşünüyorsunuz. duymayan varsa bidaha söyleyelim eşref bey yabancı hoca düşünüyormuş.

Elde yabanci var diyerekten torrentle yola devam karari cikti haberleri yakindir

torrent kesin yolcu demek oluyo bu. diğeri de okan demiş.

Yıllar sonra bir mucize olur da yabancı hoca başarılı olur belki bir ihtimal.
Aynen Torrent'le devam edelim de Babel izleyelim, elimizdeki gençleri iyice çöp edelim.

Eşref Hamamcıoğlu: "Geçtiğimiz günlerde Erden Timur ile bir toplantı yaptık. Buradaki yapının aynen devam etmesi konusunda mutabık kaldık." (GSTV)

Eşref Hamamcıoğlu: "Kasa kolaylığı şeker gibi. İlk aldığınızda verdiği haz güzel ama o şeker vücudumuzu tahrip ediyor. Bugüne kadar hep böyle oldu. Galatasaray'a zarar veriyor."

Eşref Hamamcıoğlu: "Taraftarlarımızdan ricam, artık bu gerçeklerle yüzleşelim. Bu iş kasa kolaylığı ile dönecek bir iş değil."

Midem bulanıyor artık bu laftan!

Eşref Hamamcıoğlu: "Arkamızda 3 güçlü kuruluş var. Sahipleri Galatasaraylı. Amatör branşlarda planlanmış maddi destekleri olacak."

@Umut Şimşek sana dio

Eşref Hamamcıoğlu: "Ada şu an bizim sayılır. Ufak pürüzler var. Adayı bir an önce hizmete açmak istiyoruz. Adanın her şeyden önce sosyal tesisimiz olduğunu unutmamak lazım."

Eşref Hamamcıoğlu: "Sportif başarıyı satın almayacağız. Kesinlikle yıldız transferi olmayacak, imkan yok zaten. Gençleşme projesini destekliyorum. Değerini bulmuş genç futbolcuyu almak da var ama önceliğimiz altyapıdan çıkarmak olacak."

Geldiğin gibi istifa et bizi uğraştırma bilader.
3323.jpg

Geri
Üst Alt