- 12 Ocak 2013
- 48.756
- 56.167
- 4.128
Realist ve doğru açıklamalar olmuş. Geçen seneki gibi 30m üstü harcayıp şeyi avuşlayacaksak harcamanın mantığı yok. Doğru tercihler önemli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep Metin Öztürk'ün halt yemesi.Eşref başkanım vaat vermeden başkan olacak vay be
Eşref Hamamcıoğlu: "Ben hiç kimseye haydi bayrakları çıkartın, formaları çıkartın seneye şampiyonuz diye bir vaatte bulunmuyorum."
Ne anlatıyon hemşerim sen?!Eşref Hamamcıoğlu: "Lucescu dönemi yaşadık ve Lucescu kısıtlı kaynaklarla en iyi takımı kuran ve başarıya ulaşan bir teknik direktörlerden bir tanesi. Sonuç olarak elinizdeki imkanlar kadar harcayacaksınız. Şartlar bu. Küçülmek yok, verimlilik esas."
Adamın görev süresi 2 yıl r'taş.Biz bi 5 yil basari beklemeyelim.
öyle bir aday ki en büyük olayı vaat vermemek. az da olsa bişeyler vadetmek ve bu vaatleri yerine getirmek maharet sayılmalı bu değil.bu kdr başkanlığı ben de yaparım
hiçbişey yapmamak için başkan adayı olan bi aday hüvyetinde
Eşref bey alkollü sanırım..Eşref Hamamcıoğlu: "Yeni bir seçim olacağını düşünmüştüm ama hiç hazırlık yapmadım."
Sen Hamamcıoğlu'nu desteklemiyor muydun sene başı renktaş? Fikrin mi değişti? yoksa ben mi karıştırıyorum.Biz bi 5 yil basari beklemeyelim.
metin öztürk uçmayıp düzgün vaatler verse seçilme şansı olurdu sıfır vaat eşref karşısındaHep Metin Öztürk'ün halt yemesi.
Zor.metin öztürk uçmayıp düzgün vaatler verse seçilme şansı olurdu sıfır vaat eşref karşısında
Üyeler başabaş diyor seçimi ama bilemiyorum.metin öztürk uçmayıp düzgün vaatler verse seçilme şansı olurdu sıfır vaat eşref karşısında