Eşref Hamamcıoğlu: "Kesinlikle yıldız transferi olmayacak!"

Sen Hamamcıoğlu'nu desteklemiyor muydun sene başı renktaş? Fikrin mi değişti? yoksa ben mi karıştırıyorum.
Gecen secimde burak kesinlikle baskan olmamalıydı. O nedenle eşref veya metin demistik. Burak geldi ve maddi manevi agzimiza sicti. Normal şartlarda üçünü toplasan bir baskan etmezler.

Eşref Hamamcıoğlu: "Son dönemde yaşanan krizler herkesin malumu. Ukrayna-Rusya, Döviz artışı vs. Bu konuda Bankalar Birliği ile görüşüp faiz ödemesinin 1 yıl ertelenmesini isteyeceğiz. Bu konuda olumlu dönüşler de aldık."

sanırsın adam m.city ve liverpool ile şampiyonluk yarışı veriyor. bu kıytırık ligde bile şampiyonluğu hedefleyemeyen adamı getirip başkan yapacaklar.
Yalnız adamın şampiyonluğu hedeflemediği yok ki Galatasaray'ın hedefi şampiyonluktur diyor yalnız bunu sağa-sola para savurarak, yıldız transferlerle değil bütçe disiplini içinde yapmamız lazım onu yapmaya çalışacağız diyor.

Eşref Hamamcıoğlu: "Hoca konusunda bir kısa listemiz var ama şu ana kadar kimseyle görüşmedik. Kontrollü bütçelerle iyi çalışacak hocayı bulmamız lazım."

90larda coştuk, 2000lerde ezildik, 2010larda coştuk ve görünen o ki 2020lerde tekrardan ezilecegiz. 10 yıl ölmeyip 2030lari görürsek coşma döngüsüne tekrardan şahitlik edebiliriz.

Eşref Hamamcıoğlu: "Lütfen genel kurul üyelerimiz sandık başına gelsinler. Lütfen güçlü bir yönetim kurulu seçelim. O zaman daha dik duran bir yönetim olur. Beyaz sayfa açalım. Zaman o zaman. Aksi takdirde Galatasaray elden kaçacak."

Yalnız adamın şampiyonluğu hedeflemediği yok ki Galatasaray'ın hedefi şampiyonluktur diyor yalnız bunu sağa-sola para savurarak, yıldız transferlerle değil bütçe disiplini içinde yapmamız lazım onu yapmaya çalışacağız diyor.
lafları hiç ümitvar durmuyor açıkçası, söyleyebilse bizden şampiyonluk falan beklemeyin diyecek. bizim taraftarın zaten ona buna para saçın diye bir düşüncesi yok artık ama doğru yapılanmayla şampiyonluğun en büyük adayı biz olacağız diyebilmeli bir aday. başarı önce niyetle başlar

Eşref Hamamcıoğlu: "Lütfen genel kurul üyelerimiz sandık başına gelsinler. Lütfen güçlü bir yönetim kurulu seçelim. O zaman daha dik duran bir yönetim olur. Beyaz sayfa açalım. Zaman o zaman. Aksi takdirde Galatasaray elden kaçacak."
Keşke kaçsa. Birine satılsa. Ama nerdee...

mantıkl
rasyonel
biraz heybetli

benden geçer not aldı yaapcak bişi yok

kimsenin hoşuna gitmeyeceği sözler sözlemiş ama tablo bu acı gerçek tek yanıldığı nokta iskelete 2 3 tane tecrübeli ve kaliteli adam atmazsan yine bu sezon ki rezillik olur 11 tane gençle kısa vadede başarı gelmez uzun vadede kimse beklemez

Eşref Hamamcıoğlu: "Önceki seçimde çok fazla vaat vardı. Bunların gerçekleşmeyeceğini biliyorduk."

Hiçbir vaat sunmamak= realist olmak?

Eşref beye başkanlığı süresince kızamayız da çünkü zaten bir şey anlatmamıştı, bu mudur yani.Bana ayrıca gayrimenkulleri anlatma ya futbolu anlat ne yapacaksın altyapı da altyapı diyorsun anca.Altyapı Arda Turan mı kaynıyor.

Geri
Üst Alt