Eşref Hamamcıoğlu: "Kesinlikle yıldız transferi olmayacak!"

E var işte su anda başımızda yabancı. Versinler süre tutan kim.
İnanırlarsa etsinler yada inandıklarını getirsinler. Şimdiye kadar Türk teknik adamlar ne başardı da son 10 senede sürekli Türk TD 1 sene para yatırıp şampiyon oluyorsun sonra Cl'de bir şey oynamadan elenip geliyorsun. Hangi Türk TD iyi bir planlama ile yapılanma yapmış tek örnek Fatih Terim o da kariyerinin başında.

Tamamda sonuçta mevcut projeleri devam ettirme, hızlandırma yada başlatmada bir proje sonuçta. Kemerburgaz inşaatı, Florya başlamadı sonuçta. Metin Öztürk mesela Kemerburgaz için acelesi yok dedi yani onun Kemerburgaz'a taşınma planı yok.

en son böyle demiş ztn floryayı halletmeden kburgaza başlayamaz kimse. "Bizim hedefimiz Kemerburgaz'ı 7-8 ayda başlatmak, çok da acele etmiyoruz. Florya ve Galatasaray Adası daha öncelik.

möztürk daha tuhaf bi herif orası öyle ama benim hamamla ilgili demek istediğim başkalarına çok rahat sallıyor vaat veriyolar, popülizm yapıyolar diye. ama kendi dediklerine bakınca ortaya yeni bişey koymadığı görülüor. acaba bunlar da olmasa yaw ztn borç çok kasmayalım diye hiç bişey yapmadan takımı da cenk ergüne teslim edip kebap mı yapacaktı diye düşünüyor insan

yo ordaki çizilen profilden baz aldım. ben çağdaşçıyım ama böyle sistemsiz yerel kölelik anlayışında geleceğini sanmıyorum
eşrefin getireceği hoca anca o profilde olacaktır şüphesiz. mancini,lucescu ayarında birini getireceğini mi zannediyorsunuz. gidip sıradan pazar artığı bi hoca bulup getirir alın yabancı hoca diye.

eşrefin getireceği hoca anca o profilde olacaktır şüphesiz. mancini,lucescu ayarında birini getireceğini mi zannediyorsunuz. gidip sıradan pazar artığı bi hoca bulup getirir alın yabancı hoca diye.
yo favre gelcek kaynak sağlam. farioli getirse keşke

Denilen Rudi Garcia falan hiç bu tarz hoca değil.

Yıldız alınmazsa iyi olur. Gotunu kaldirmayan topculardan gına geldi.

yo favre gelcek kaynak sağlam. farioli getirse keşke
adam favre yalan, tanımıyorum bile demiş. farioli ye ise tamamen karşıyım şahsen . pas futbolu manyaklığını aynısından 3.hocayla taçlandırmak büyük saçmalık olur. terim ve torrent bu saplantıları yüzünden başarısız oldu zaten, farioli falan aman diyorum.

adam favre yalan, tanımıyorum bile demiş. farioli ye ise tamamen karşıyım şahsen . pas futbolu manyaklığını aynısından 3.hocayla taçlandırmak büyük saçmalık olur. terim ve torrent bu saplantıları yüzünden başarısız oldu zaten, farioli falan aman diyorum.
yapamayana egreti durur normal. terim merim anti tez koyarak falan oynadı çünkü kendi oyununda zaten yenemiyodu o yüzden sorun yok.,

renktaş pazarlık işleri bu adam sakin ve beklentiye sokmadan ilerliyo. burak elmas'a yapılanlardan sonra herkes adımına dikkat eder

yapamayana egreti durur normal. terim merim anti tez koyarak falan oynadı çünkü kendi oyununda zaten yenemiyodu o yüzden sorun yok.,

renktaş pazarlık işleri bu adam sakin ve beklentiye sokmadan ilerliyo. burak elmas'a yapılanlardan sonra herkes adımına dikkat eder
fariolinin abartıldığını düşünüyorum. hamamcıoğlu konusunda ise, bukadar düşük enerji ve düşük beklentiyle söylemlerde bulunması bence doğru değil. zaten kimsenin bi beklentisi yok beklenti zaten taban seviyesinde.başkan bu şekilde konuşursa o takım psikolojik olarak baştan havlu atmış demektir.

Yaw tamam kasa kolayligi öcü de mesela yine Haaland gibi firsat transferi cikarsa ne olacak? Kimse 20 milyon koy demiyor ama lazim oldugunda 1 - 2 milyon koyabilecek misin?

en son böyle demiş ztn floryayı halletmeden kburgaza başlayamaz kimse. "Bizim hedefimiz Kemerburgaz'ı 7-8 ayda başlatmak, çok da acele etmiyoruz. Florya ve Galatasaray Adası daha öncelik.

möztürk daha tuhaf bi herif orası öyle ama benim hamamla ilgili demek istediğim başkalarına çok rahat sallıyor vaat veriyolar, popülizm yapıyolar diye. ama kendi dediklerine bakınca ortaya yeni bişey koymadığı görülüor. acaba bunlar da olmasa yaw ztn borç çok kasmayalım diye hiç bişey yapmadan takımı da cenk ergüne teslim edip kebap mı yapacaktı diye düşünüyor insan
Hamamcıoğlu'na ben de güvenmiyorum ama Öztürk'ten daha mantıklı konuştuğu bir gerçek. Mesela bu hali hazırda konuşulmuş, başlatılmış projeleri bile yapamayabilir ama orada da Elmas'ın ekibinde olan ve hali hazırda Emlak-Gayrimenkul Aş'de çalışan kişilerle beraber çalışacağını söyledi o yüzden devam etmede sorun çıkmayacağını düşünüyorum.

fariolinin abartıldığını düşünüyorum. hamamcıoğlu konusunda ise, bukadar düşük enerji ve düşük beklentiyle söylemlerde bulunması bence doğru değil. zaten kimsenin bi beklentisi yok beklenti zaten taban seviyesinde.başkan bu şekilde konuşursa o takım psikolojik olarak baştan havlu atmış demektir.
komedi birr beyan olduğunu düşünüyorum

Farke için dedi yalan diye.

Geri
Üst Alt