Eşref Hamamcıoğlu: "Kesinlikle yıldız transferi olmayacak!"

Oyumuz metine , esrefden birsey olmaz. Bunun döneminde ligi yedinci bitirsek bunu basariydan sayar. Kötünün iyisi olan metin kazansin. Esref baskan olursa büyük ihtimal dandik transferler yapilir kücülmeye gidilir aman borc yapmayalim diye. Ikinci bir duygun yarsuvat dönemi yasatir bize.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eşref amcanın beyanatları hoşuma gidiyor. Mantıklı ve ayağı yere basan laflar ediyor. Kuru vaatlerden bıktık.

Seçim olacak mı kimse niye net bir şey demiyor. Bir de mahkemeye veren şu herifi acil ihraç etsinler. Kim lan bu herif adnan oktarla falan ismi çıkıyor skandal bi camiayız resmen

Sol bekte Ömer bayramı izlersek küfür yersin başkan.. Madem ciddi bir transfer olmayacak once şu habisleri temizle takımdan arada hamzaya emre tintise barana falan sans verdir biz de inanalım sözünün eri olduğuna .. 3 sezon daha şampiyon olmamaya razıyım ben yeter ki geleceği kurtaracak doğru yapılanmaya girelim ..
Burak Elması itin gotune soksak da mantalite olarak doğru bir adım attıgini dusunuyorum..Kağıt üstünde bakınca en tutmayan transferi cicaldaudan bile zarar edeceğimizi düşünmüyorum..

Rahmetli Canaydın dönemi gibi olacak diye düşünüyorum ama çok kötüsünü yaşayacağız

Var neden olmasın, ha saçma sapan adamlara 7 milyon bonservis vermişsin ha örnek veriyorum taliscayı getirip yıllık 5-6 milyon vermişsin. Birisi sahada ruh gibi dolaşır diğeri muhtemelen seni iyi bi iskeletle şampiyon yapar

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok bütçen. 5 yıllık çarpı 4 yıl sözleşme 20m avro. Tek futbolcu için bu. Galatasaray 'ın batmasına sebep olsun olaylar bunlar oldu zaten. Borç 200m avro ve 10 da 1 ini tek futbolcunun maaşı

Eşref Hamamcıoğlu zannediyor ki ben Başkan olduktan sonra her istediğim olacak. Yıldız transferi olmayacak,alt yapı felan filan. Yahu sen 5’i haftayı göremessin sonra istenilen kadro kurulmassa. Hayal görüyor beyefendi. Bu zaman ile Derwall zamanı birmi.? Sportif başarı yoksa adamın arkasından teneke bağlarlar. Birisi bunu uykudan uyandırsın.

Al vasat vasat adamları sonra "neden ilk 10'a giremiyorum ben?" diyip ilk mali genel kurulda bye bye...

Herifin seçim vaadi yıldız transferi yapmamak bak düşündükçe sinirleniyorum. Sanki biz bize birkaç tane daha Falcao alsınlar kazık yiyelim diye uğraşıyoruz. Olmayan vizyonuna da olmayan vaatlerine de...

O kadar iyi biliyordum ki bu heriflerin zihniyetini o yüzden bunlar seçilmeyip Burak Elmas seçildiği zaman direkten döndük diye düşünmüştüm. Hala da aynı yerdeyim, o en azından bir şeyler yapmaya çalıştı ve batırdı. Bu herifler bizi küme düşürene kadar rahat bırakmazlar.

Altyapıdaki gençler hepimizi heyecanlandırıyor. Önümüzdeki sene Altyapı havuzumuzdan 5-6 isim süre ve şans bulursa en azından 2-3 tanesi takıma monte edilebilir ve kendini gösterebilir.

- Yunus Akgün
- Emin Bayram
- Işık Kaan Arslan
- Beknaz Almazbekov
- Emirhan Kayar
- Hamza Akman
- Emir Tintiş
- Yusuf Erdem Gümüş
- Atalay Babacan
- Süleyman Luş
...

anadolu kulüplerinden topçuları dolduracaklar yine random. çok yazık, güçlü bir başkan adayı çıkmaz mı koca kulüpten ya. para yok, borç var, borç var. ee bunu çözmeye geliyosun, amacında bunu yaparken başarılar kazanmak. tamam çok para harcayan şampiyon olur diye bir kaide yok ama düşünce yapısı da böyle olmamalı. eğer böyle olacaksa başkan seçmeye gerek yok kulübe. zaten bir boka yaradıkları da yok bizim bu başkanların

yahu müneccim misiniz adam yıldız olmayacaktan kastı Falcao tarzı para saçılacak bir şey yapılmayacak diyor.(Ben öyle anlıyorum) Bu demek değil ki laf olsun diye ucuz adam alınacak.

çok peşin karar veriyorsunuz . Ben MÖ yerine Eşref'in kazanmasını istiyorum ama gitti MÖ kazandı "ay yandık bittik kül olduk" mu diyeceğim ? böyle yaklaşım olmaz , her şey tecrübe ettikten sonra tartmanız gerekli bana göre.

O gelirse sezon çöp , bu geirse 5 sene doğrulamayız vs... E Burak Elmas'a forumun %80 saydırdı ?? defollara kadar geldi iş - şimdi "daha kötü olacak" bir zahmet demeyin. Kim gelecekse yaptıklarını görür, o zaman isyan bayrağı açarsınız.

Geri
Üst Alt