Eşref Hamamcıoğlu: "Sportif direktörümüz daha önce başarılar kazanmış Cenk Ergün olacak"

Sacma sapan aciklamalar.

Eşref Hamamcıoğlu: "Amacımız bir anda borçları ödemek, bir anda şampiyonluklar getirmek, bir anda iç barışı sağlamak değil. En büyük hedefimiz yeniden Galatasaray'ı yönetilebilir duruma getirmek."

Helal olsun başkan. Adam gibi ADAM EŞREF!

Birkaç gün içinde dördüncü farklı açıklamasını yapıyor ve hiçbiri tatmin edici değil ama ehven-i şer olduğu da açık.

Zaten önümüzdeki sezonu takip etmeye gerek yok 2023 seçimlerinden sonra ancak ülke futbolunda normalleşme süreci başlar.

Eşref Hamamcıoğlu: "Ben 28-30 milyon parayı harcamazdım. Mevcut kadromuz geçen sene ikinci olmuştu. Bu takımı bozduk, para harcadık. Şu an 14. sıradayız."

gedson onye saracchi kiralıktı zaten donk belhanda sözleşmesi bitti,bu açıklama olmamış

Umarım akıllanmıştır zira döviz kurunun düşük olmasına güvenip yaptığı hamleler ne kadar şampiyonluklar getirsede canımızı yaktı hala yakıyor

Anlaşılan her türlü batacağız en azından sınırsız yabancı hakkı varken Tolga Ciğerci, Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Donk ve Cavanda'lara milyonları gömerek değil de kariyerinin alacakaranlığındaki adamlara milyonları gömerek batarız.

30a sattın da ne oldu? Badou hemen satılmak zorundaydı parası da kullanılamadı. Gomis 5 m euro maaş aldı ilk sezon, sonra 6 m euroya gitti. Maicon rezalet bir transferdi baştan başa külliyen zarar.

O dönemki transferlerin net maliyeti -60 milyon euro. Buna ŞL gelirleri de dahil.

Ona 3 buna 5 vererek herkes transfer yapar.

Feghouli'nin KAP açıklamasını açıp okursan kulübün o dönem nasıl soyulduğunu daha iy anlarsın.

yani elde patlamadı demek istedim araplardan feguliye belhandaya teklif vardı hoca sattırmadı bi tek maicon transferi felaketti

Ha şunu da söyleyeyim o emir eriydi Mehmet Özbek ve Dursun Özbek belirliyordu bütçeyi rakamları vs. diyen hayal görüyordur. Galatasaray'ı seven biri ben bu sözleşmelere imza attıramam diyip istifa ederdi yani örneğin ben öyle yapardım Sayın Tanman da öyle yapmıştı keza.

"Ben 28-30 milyon parayı harcamazdım. Mevcut kadromuz geçen sene ikinci olmuştu. Bu takımı bozduk, para harcadık. Şu an 14. sıradayız."

İşte bu kafada olduklarını iyi bildiğim için seçilmelerini istememiştim. Adam o kadronun en kilit adamlarının kiralık olduğunu bile bilmiyor.

Bir de hep ezbere laftır niyeyse aman fazla para harcamayalım. Fazla para harcamak ille de gereksiz harcamak değildir bunu anlayamadılar. Sen o yaptığın maliyetlerin kat kat fazlasını şampiyon olunca alıyorsun zaten. Yani mecbursun o harcamaları yapmaya.

Geri
Üst Alt