- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sacma sapan aciklamalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisini istersinSacma sapan aciklamalar.
eee belmas zaten yapıyordu bunu.Eşref Hamamcıoğlu: "Amacımız bir anda borçları ödemek, bir anda şampiyonluklar getirmek, bir anda iç barışı sağlamak değil. En büyük hedefimiz yeniden Galatasaray'ı yönetilebilir duruma getirmek."
Melih Metin'ci yaHangisini istersin![]()
Hangisini istersin![]()
Okan secenegi elenmedigi surece gelen hicbir yabanciya rahat vermeyecekler. Metin gibi silik bi adami destekleyecegime @Emrah Duvar'ı desteklerimMelih Metin'ci ya
Okan'ı istiyor.
Biz mi dava açsak bir deIkisini birlestirsen bi baskan cikmaz knk. Şu davadan durdurma cıksa da mevcut devam etse diyorum ben. Cenk ergunler nazifsonlar falan konusuluyor
Bir gün olacağım başkanOkan secenegi elenmedigi surece gelen hicbir yabanciya rahat vermeyecekler. Metin gibi silik bi adami destekleyecegime @Emrah Duvar'ı desteklerim
30a sattın da ne oldu? Badou hemen satılmak zorundaydı parası da kullanılamadı. Gomis 5 m euro maaş aldı ilk sezon, sonra 6 m euroya gitti. Maicon rezalet bir transferdi baştan başa külliyen zarar.
O dönemki transferlerin net maliyeti -60 milyon euro. Buna ŞL gelirleri de dahil.
Ona 3 buna 5 vererek herkes transfer yapar.
Feghouli'nin KAP açıklamasını açıp okursan kulübün o dönem nasıl soyulduğunu daha iy anlarsın.
"Ben 28-30 milyon parayı harcamazdım. Mevcut kadromuz geçen sene ikinci olmuştu. Bu takımı bozduk, para harcadık. Şu an 14. sıradayız."