Eşref Hamamcıoğlu: "Sportif direktörümüz daha önce başarılar kazanmış Cenk Ergün olacak"

eşref dayı rakı masasını cok saglam kuruyor adam sportif direktörü bile galatasaray lisesi mezunu seçiyor

florya calısanlarını bile liseli alırsa şaşırmam

sancheze vs 4-5m maaş bağlamasın da tek korkum bu illa yıldız alcaksak isco veya talisca olmalı bu

kaanayhan 4m
sidibe free
denayer free
elneny free
vetlesen 4m
evander 8m
hauge 1.5m kira+4m opsiyon
sörloth 2m kira+8m opsiyon

nelsson 17-18
marcao 18-20
kerem 20 civarı
mustafa 7-8
cica 4-5

sat

Bu rakamlari goremeyiz, maalesef.

Franck Haise beğendiğim bir hoca. Behzat da beğeniyordu. Nerede şimdi bilmiyorum ama
Eşref futbol aklı olarak iyi gibi duruyor, Campos’u da kovmayıp devam etmeli.

garcia gelsin ya, adam en azindan buyuk takim tecrubesi ve samp var

İki aday da iyi tercih bana kalırsa. Garcia benimde ilk tercihim olur. Öte yandan Haise’in oynatacağı sistemde yerli konusunda zorlanmayız sanki. Gerçi orada Lens’in başarılı kulüp yapısını düşününce TR’de aynısını yapabilir mi? ufak bir tereddütüm var. Ama gidilen isimleri genel anlamda beğendim.

Lens iyi takım da şampiyonluğa oynayabilecek en azından topçuluğunda o baskıyı tatmış birileri lazım.

Winner ve direk 11 yazilacak isimler almaliyiz en az 4 transfer gerekiyor bu sekilde. Tabi stoperlerimizin kaldigini varsayiyorum. Genc isim alinacaksa (yerl/yabanci) klube ve rotasyon olarak alinmali 6m euro verip "deneyelim" transferi yapacak ne durumdayiz ne de dogru zaman cunku cok eksigimiz var. Sonraki sezon Bruma/Telles gibi denemeler gidisata gore yapilabilir. 2-3 lig icinden yerli, 3-4 direkt 11'e oyuncu (yabanci cogunlukta) hameleler yapmamiz gerekiyor, maalesef.

yabancı hocada konsensus oluşması imkansız. 50 çeşit ekol ve stil var. herkesin başka fikri var mesela eşref bey fransızlara tutulmuş. belmas guardiolanın yardımcısı diye torenti getirdi. metin bey der ki ben hollandayı seviom ya da almanyayı. taraftar da öyle biraz. kaldı ki en konsensus heriflerde bile başarısız olan (rijkart) ya da biraz çalışıp yok yaw diyen (manchini) gibi isimler de buna turp sıktı ve tadını kaçırdı. havuzu daraltmak suretiyle konsensusu oluşturmak en garantisi. o da yerli td. ft varken de seçmek kolay oluyodu. şimdi konsensusa en yakın isim okan olduğundan gelip sırasını savmalı.

İki aday da iyi tercih bana kalırsa. Garcia benimde ilk tercihim olur. Öte yandan Haise’in oynatacağı sistemde yerli konusunda zorlanmayız sanki. Gerçi orada Lens’in başarılı kulüp yapısını düşününce TR’de aynısını yapabilir mi? ufak bir tereddütüm var. Ama gidilen isimleri genel anlamda beğendim.
Yanlış bilmiyorsam haise gençler ve altyapıyadan oyuncu oynatma konusunda da iyi biri bizim istediğimiz profile uyuyor gibi bu yandan.

Esref baskan madem fransiz sevdalisi bari transferleri de futbolcu madeni fransadan yapalim

Takım iyice geri dönüşüm tesisine döner. Parası olamayan adam uzak dursun bu saatten sonra. Hep boş beleş vaadler.

Yanlış bilmiyorsam haise gençler ve altyapıyadan oyuncu oynatma konusunda da iyi biri bizim istediğimiz profile uyuyor gibi bu yandan.

Aynen. Cenk Ergün+Fransız hoca ile yine fransızca’nın ana dil olduğu bir takım görürüz. Bu sefer Campos’u da kullanıp daha genç oyunculara yönelmek lazım. Ozan Kabak’ı alıp yerli sorununu çözeriz. (Ayrıca bana BY17 hamlesi yapacaklar gibi geliyor).

Geri
Üst Alt