- 26 Kasım 2012
- 179.181
- 241.225
- 5.688
kel italyan da duruyosa ondan da istifade edelim. ama rudi hocanın geleceğini sanmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sancheze vs 4-5m maaş bağlamasın da tek korkum bu illa yıldız alcaksak isco veya talisca olmalı bu
kaanayhan 4m
sidibe free
denayer free
elneny free
vetlesen 4m
evander 8m
hauge 1.5m kira+4m opsiyon
sörloth 2m kira+8m opsiyon
nelsson 17-18
marcao 18-20
kerem 20 civarı
mustafa 7-8
cica 4-5
sat
Franck Haise beğendiğim bir hoca. Behzat da beğeniyordu. Nerede şimdi bilmiyorum ama
Eşref futbol aklı olarak iyi gibi duruyor, Campos’u da kovmayıp devam etmeli.
haluk rodopu izlemişssin haber yapıyorsun yav![]()
Rodop’un Fransa kaynaklı haberini bir nevi doğrulatmış diyebiliriz sanki
Levent Tüzemen, Haluk tayfa ona da bir kulp bulur. Medyayı temizlememiz lazım yabancı hocaların rahatı için.garcia gelsin ya, adam en azindan buyuk takim tecrubesi ve samp var
Katılmıyorum. Belh-Fegh şampiyon yaptı bizi, Badou çok katkı sağladı ve iki katına satıldı. Sadece Maicon hatalı transfer orada. Maliyetlere gelirse hepşi şaibeli ve fazla tabiki, ikisi ayrı konular.
garcia gelsin ya, adam en azindan buyuk takim tecrubesi ve samp var
Lens iyi takım da şampiyonluğa oynayabilecek en azından topçuluğunda o baskıyı tatmış birileri lazım.
Dursun verdi bol bol harcadı. Arapin yağı bol bulduğu gibi. Eşref damla damla verecek şimdi napacak bakalimYa kardeşim dursun parayı verdi adamda harcadı işte olmayanı nasıl dağıtacak ergün? Eşo başkan zaten harcamam diyor.
Yanlış bilmiyorsam haise gençler ve altyapıyadan oyuncu oynatma konusunda da iyi biri bizim istediğimiz profile uyuyor gibi bu yandan.İki aday da iyi tercih bana kalırsa. Garcia benimde ilk tercihim olur. Öte yandan Haise’in oynatacağı sistemde yerli konusunda zorlanmayız sanki. Gerçi orada Lens’in başarılı kulüp yapısını düşününce TR’de aynısını yapabilir mi? ufak bir tereddütüm var. Ama gidilen isimleri genel anlamda beğendim.
Yanlış bilmiyorsam haise gençler ve altyapıyadan oyuncu oynatma konusunda da iyi biri bizim istediğimiz profile uyuyor gibi bu yandan.