Eşref Hamamcıoğlu'ndan Açıklama

baskan olmadan önce iyice arastırılsın kımlerle ıs baglantısı var daha dogrusu isi gücü var mı

esref bey ne ıs yapmakta

Gel kurtar bizi esref baskan

Feraset ve tecrübene ihtiyacı var camianin.

Dedem başkan olsa Galatasaray tv de pilates programı yayınlatacaktı🤣

Burak Elması her ne kadar sevmesemde, kötü durumda olanın başına akbaba ve leş kargası konar. TS maçının hemen akabinde bu tarz açıklama yapmak, hemen aynı saatlerde senelerdir uyuyan sucukçuların açıklamaları falan hiç hoş değil.

Küme düşüyoruz. Tersine bana ortam çok sakin geliyor. Hezimetler kanıksanmış.

ya camiada valla efendi kalmamış...
herkes cep telefonuyla açıklama demeç...

varsa bir olayın , yaparsın lobini kongrede ibra etmezsin - ettirmezsin süreç neyse olur.
Başkan adayı başkana ima ediyorsa artık ohoo bırakalım batsın kulüp....

Küme düşüyoruz. Tersine bana ortam çok sakin geliyor. Hezimetler kanıksanmış.
Sesler hezimet kaynaklı çıkmıyor ne yazık ki, sıkıntı orda. Senelerdir kötü bir gidişat var. Yönetimsel bazda mıdır emin değilim, çünkü transfer yapılıyor, paralar ödeniyor. Sıkıntı teknik bazdaydı, giderildi, yeni oluşum başlıyor, tam bu vakit destek vaktiyken 50 yandan birden saldırılıyor. Sakin olunmaması gereken zamanda sakindik, desteklenmesi gereken zamanda böyleyiz. Takım bana seneler sonra ışık vermeye başladı, kötü oynuyoruz ama en azından 1 haftayla bile olsa takım oyunu bir karakter göstermeye başladı. Bir sistem oluşturulmaya çalışılıyor belli. Bu dönemde mutlaka sancılı olacaktır. Çok ters zamana denk geldi, sene başında anlaşılmayacaktı Terimle. Bıldırki hurmalar şimdi tırmalıyor.

Sende çok farklı biri değilsin galatasaray başkanına omuz atmak mı galatasaray değeri oluyor yapılan seçimde 1 tane doğru düzgün bu adam bizim başkanımız olmalı denilecek biri yoktu bu amatör takımı giderse anlaşılan yine olmayacak başka benzeri gelecek dursun özbek, adnan polat, eşref hamamcıoğlu vs çok fark yaratmayacak isimler.

Adnan Polat ve Dursun Özbek'i arkasina alip yeniden aday olacak gibi.

Mehmet Cansun, Alp Yalman, Faruk Süren ve Ünal Aysal anlasip karsisina baska bir aday cikarmazsa kazanir.

Cozumu yanlis yerde ariyorsunuz arkadaslar. Bu adamin da ahlak sorunu var. Bu da Galatasaray kulturune uzak bir isim. Biz simdiden yazalim, sayet basa gelirse bunu hatirlatiriz. Tamam bu yonetim cok net rezil ama sizdende bundan pek fazlasi olmaz. Gelen gideni aratabilir.

Toplantıya kadar durumu topladın topladın olarak algıladım . Medya maymunluğu yapmamış olması da bize yakışan hal olmuş.

bunların hiç birisi işe yaramaz, hem futboldan hemde ekonomiden anlayan bir başkan lazım

Geri
Üst Alt