Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.101
- 48.621
- 4.843
Şöyle bir gerçek var ki forumca ezici üstünlükle desteklediğimiz başkanlar hep tırt çıkıyor 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep ''Tırt'' lar arasından birini tercih etmemiz gerektiği için olmasın?!..Şöyle bir gerçek var ki forumca ezici üstünlükle desteklediğimiz başkanlar hep tırt çıkıyor![]()
Liselilere kızılıyor da Galatasaray'ın en başarılı anlarında başkanlık koltuğunda liseliler var. Galatasaray liseden kopmaya çabaladıkça,bence avamlaştıkça kaybediyor. Ha bu her liseli iyi demek değil ama liseli başkan her türlü ilk tercihim olur Dursun hariç.Kusura bakmasınlar da Liseliler olsaydı başımızda şu an olduğumuzdan ne daha iyi durumda olurduk ne de en ufak bir umut kırıntısı kalırdı içimizde. Yani vasatlıktan bahsedecek son insanlar kendileri.
Yine de ağır konuşup milleti gaza getirmeye çalışmadığı için kendi adıma teşekkür ederim kendisine.
Genelleme yapmamak lazım doğru diyorsun. Ben başkanlık seçiminde Eşref Bey'in tavır ve söylemlerinden giderek bir faydaları olacağını düşünmedim şahsen. Hala da düşünmüyorum.Liselilere kızılıyor da Galatasaray'ın en başarılı anlarında başkanlık koltuğunda liseliler var. Galatasaray liseden kopmaya çabaladıkça,bence avamlaştıkça kaybediyor. Ha bu her liseli iyi demek değil ama liseli başkan her türlü ilk tercihim olur Dursun hariç.