Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hep ''Tırt'' lar arasından birini tercih etmemiz gerektiği için olmasın?!..
Dursun Özbek' e karşı Ahmet Hocanın kazanmasını istemiştim mesela. O belki daha da beter sıvayacaktı; Dursun' un sağladığı kasa kolaylığını zaten sağlayamazdı...
Kusura bakmasınlar da Liseliler olsaydı başımızda şu an olduğumuzdan ne daha iyi durumda olurduk ne de en ufak bir umut kırıntısı kalırdı içimizde. Yani vasatlıktan bahsedecek son insanlar kendileri.
Yine de ağır konuşup milleti gaza getirmeye çalışmadığı için kendi adıma teşekkür ederim kendisine.
Kusura bakmasınlar da Liseliler olsaydı başımızda şu an olduğumuzdan ne daha iyi durumda olurduk ne de en ufak bir umut kırıntısı kalırdı içimizde. Yani vasatlıktan bahsedecek son insanlar kendileri.
Yine de ağır konuşup milleti gaza getirmeye çalışmadığı için kendi adıma teşekkür ederim kendisine.
Liselilere kızılıyor da Galatasaray'ın en başarılı anlarında başkanlık koltuğunda liseliler var. Galatasaray liseden kopmaya çabaladıkça,bence avamlaştıkça kaybediyor. Ha bu her liseli iyi demek değil ama liseli başkan her türlü ilk tercihim olur Dursun hariç.
Liselilere kızılıyor da Galatasaray'ın en başarılı anlarında başkanlık koltuğunda liseliler var. Galatasaray liseden kopmaya çabaladıkça,bence avamlaştıkça kaybediyor. Ha bu her liseli iyi demek değil ama liseli başkan her türlü ilk tercihim olur Dursun hariç.
Genelleme yapmamak lazım doğru diyorsun. Ben başkanlık seçiminde Eşref Bey'in tavır ve söylemlerinden giderek bir faydaları olacağını düşünmedim şahsen. Hala da düşünmüyorum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.