# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Küfür etmiş her kim dediyse.

cambiasso-diaby ikilisi müthis olur yada

cambiasso-gökhan inler

yok ben bi maçlık performansı için konuşmadım ..valencia'da oynarkende çok beğeniyordum..ingilterede oynarken pek hatrlamıyorum ama valencia da oynarken bu adamda iş var diyodum..cambiassoya salladığım falan yok zaten boş adama olsa ne real'de nede interde oynatırlar adamı ..Bence Fernandes de kaliteli bi adam

aysal ve dürüst tam tersine, yabancilari hemen hemen hepsini yollayip, yerlerine "yildiz" "tecrübeli" 4-5 topcu almak istiyor.

yerlilerin kalitesi ok diyor, sorun yabancilarda diyor.

iste benim canimi sIkan da bu.

kesinlikle "yildiz" almak yerine selcuk inan, mehmet gibi adamlara para harcamak lazim bence.

en önemlisi yerlilerin kalitesi.

Farkındayım ve bu benim de canımı sıkıyor. Asıl problem yerlilerde bence de. Servet, Hakan, Aykut, Barış, Mustafa, Ayhan artık gitmeli bu takımdan, Gökhan'ı zorla yedek olarak tutuyorum. Hem ilk 11 hem de alternatif olabilecek çok sayıda yerli alınması lazım. Avrupa hedefimiz olmadığı düşünülürse çok alternatifli iyi yerliler ve kaliteli 2-3 yabancı transferi ile Neill-Baros-Culio ilk 11, Stancu, Kewell, Cana yedek olarak takım seneye şampiyonluğa oynar. Sonraki sene de 2-3 çok kaliteli yabancı daha geldi mi derinliği de olan bol alternatifli kadromuz oluşur.

arkadaslar stoper olarak alman panzeri mertesacker iicn ne dersiniz? ve birde norvecli (fulham)hangeland?

Bu sezon Mustafa Sarpı izleyen gözler seneye Cambiassoyu izleyebilir.Abi arada evrenin iki ucu arası kadar fark var

yok ben bi maçlık performansı için konuşmadım ..valencia'da oynarkende çok beğeniyordum..ingilterede oynarken pek hatrlamıyorum ama valencia da oynarken bu adamda iş var diyodum..cambiassoya salladığım falan yok zaten boş adama olsa ne real'de nede interde oynatırlar adamı ..Bence Fernandes de kaliteli bi adam

valenciada yarim yamalak 15 mac yapan adami nasil cambiassoyla bir tutarsin hayret

mertesacker candır. pes'de adam geçirmiyordu yanından :D

cambiasso'ya parçalı çok yakışır.

1-buffon

2-chivu

3-taiwo

4-cambiasso

5-diaby

6-drogba

7-taarabt :)

Cambiasso bize tam uyucak bir orta saha.

stopere panzer mertesacker,samba yada hangeland gibi dev lazim :)

hayal kurmayın bence 3 sene önce adnan polatın vaatlerine seviniyordunuz şimdide aynı durumdasınız

Geri
Üst Alt