# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

6 cok iyi yabanci ve kalan 5 yerliden 3 tanesi cok kaliteli olsa bile yeterlidir.mesela arda var.yekta kaliteli,birde gökhan inler alinsin tamamdir:)

umarım sadece operasyon yabancılarda kalmaz BAM ,hakan balta dan başlayarak yerlilerdede bi değişime gidilmeli..Hatta servet

tumblr_l8p7r3helO1qb6dk9o1_500.jpg

parasını almış kontrol etti onayladı beyler hayırlı olsun. :D

hersey para degildir fakat bu para yuzunden bu sene hangi oyunculari kacirdigimiz saymaya gerek yok heralde ikimizinde dimi belki o para olsaydi su an cok farkli yerlerde farkli seyler farkli hedefler konusucaktik, romero,biglia, formica, vs vs vs. yani anlatmak istedigim o guc var bizde olucak insallah gokay :)

sorun para degildi renkdas. sorun CIMRILIK ve BECERIKSIZLIK idi :o

haklisin cok canimiz yanid. onun icin artik pahali da olsa öz transfer yapmak lazim. her yil yenidne yapilanmanin pahasi bicilemez oldu. en azindan 3-5 sezon oynacak adamlar alsak zaten ödedigimiz paralari geri aliriz.

isletmede "return on investment" tabirini zannedersem ne polat ne ekibi duymamis. yine de bunca zaman is dünyasinda barinabilmemeleri büyük bir basari :o

cambiasso gelsin kafami sifir'a vururum :asd:

cambiasso ve drogba gercekten nokta atis olur.

bundan iyisi can'inin sagligi :)

Ben Ruud Gullit ve Frank Rijkaard'i öneriyorum. Orta sahamizda o efsane ikiliyi tekrar bulusturalim. Rijkaard yabanci degil hem de, teknik direktör olarak is yapmadi ama futbolculugu yasina ragmen belki tutar.

Ben Ruud Gullit ve Frank Rijkaard'i öneriyorum. Orta sahamizda o efsane ikiliyi tekrar bulusturalim. Rijkaard yabanci degil hem de, teknik direktör olarak is yapmadi ama futbolculugu yasina ragmen belki tutar.

30 yasindaki adama yasli mi diyorsun? Hemde Cambiasso´ya? :)

Arkadasim, tamam anladik Ünal Aysal`i istemiyorsun.

Ama bukadar da sacmalamanin ne anlami var?

Insanlari bosuna germe.

Mustafa Sarp B8 ve ayhandan sonra Cambiasso'yu kalbim kaldırmaz.

Cambiasso'ya burun kıvıranlar var. :lol: Haklısınız Mustafa Sarp'ı izlemek daha heyecanlı. :asd:

Biraz daha zorla burayı antuya çevirmene az kaldı.Allah'ın liselisi seni...

Milleti BAM çarpmış , Cam'a hayır diyor. :lol:

Saldırmayın da Cana'dan kesinlikle daha iyi değil:o Bu sene baya düşüşte zaten. Ön liberoda daha iyisi varken niye alıyoruz ki ayrıca? Pirlo'nun adı geçiyordu o gelse şahane ötesi olur mesela.

Saldırmayın da Cana'dan kesinlikle daha iyi değil:o Bu sene baya düşüşte zaten. Ön liberoda daha iyisi varken niye alıyoruz ki ayrıca? Pirlo'nun adı geçiyordu o gelse şahane ötesi olur mesela.

ikisini birlikte oynatsak olmaz mı :)

pirlo juventus'a gitti gidiyor.

Geri
Üst Alt