- 16 Haziran 2010
- 191.399
- 134.321
- 6.478
Amsterdam'da Turkler HFC acti Halal Fried Chicken .. dukkan tiklim tiklim
Gidip denedinmi? Nasildi tadi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amsterdam'da Turkler HFC acti Halal Fried Chicken .. dukkan tiklim tiklim
Gidip denedinmi? Nasildi tadi?
En guzeli KFC, bana 10 dakikalik mesafede Roermond da.![]()
Bana da 10 dakikalik yol araba ile, ama öyle cok gitmiyorum ki bir özelligi kalsin diye![]()
ben isterim lütfen genelleme yapmayalım.![]()
Bana da 10 dakikalik yol araba ile, ama öyle cok gitmiyorum ki bir özelligi kalsin diye![]()
Eve servis yok mu Almanya da. Merak ettim
Burger King, McDonalds ve KFC nin yok ne yazik ki. Sanirim bu aralar belirli bir kac büyük sehirde Burger King eve servis deniyor, ama tabi benim burda yok .
Ben de bu organik olayına taktım kafayı hocam. Organik domates !?! Ha neymiş hormon zirai ilaç içermiyormuş . Normalde de böyle olması gerekmiyor mu? Domatese 10 lira ver eeee 10 liram yok? O zaman kanser olabilirsinGeçen markette et alayım dedim bir güzel sıralamışlar
Dana kıymalık 32 TL
Dana kuşbaşı 37 TL
Dana sotelik et 45 TL
Dana Antrikot 55 TL
Dana Bonfile 66 TL
Organik Dana Kıymalık 52 TL
Organik Dana Kuşbaşı 63 TL
Organik Dana Parça Et 67 TL
Fiyatlar gözümün önünden gitmiyor lanGelde ye yiyebilirsen yarım kilo kıyma alayı dedim 32 TL'lik kıymalık etin çok yağlı olduğunu kuşbaşıdan kıyma yapayım dedi, bende tamam yarım kilo kuşbaşılık et ver kıyma yapma dedim, abi bu çok sert oluyor 45 TL'lik sotelik et vereyim dedi. Ulan yeter bu ne 1 et 45 TL olur mu nereye gidiyor bu fiyatlar nerede duracak hani öyle lüks takılayım demiyorum bile Bonfile, Antrikot falanı geçtim, kıyma, sote bile hayal gel de tüket!
Birde organik diye birşey çıkarmışlar onlar ateş pahası hem 45 tl ete vereceğim hemde organik olmayacak. Yani şuan gerçek etin kilosu en az 52 TL oda kıymalık et, diğer yediğimiz 40-45 TL'ye yediğimiz etler hem organik değil hemde ateş pahası gittim 13 TL'ye bütün tavuk aldım tabi oda organik değil, benim aldığımın kilosu 7 TL organik tavuk var yanında kilosu 22 TL
![]()
Ben de bu organik olayına taktım kafayı hocam. Organik domates !?! Ha neymiş hormon zirai ilaç içermiyormuş . Normalde de böyle olması gerekmiyor mu? Domatese 10 lira ver eeee 10 liram yok? O zaman kanser olabilirsin
ben isterim lütfen genelleme yapmayalım.![]()